Ümit Özattan şok sözler: Etek giyer ...

Ümit Özat'tan şok sözler: Etek giyer ...

Açıklamaları ile Galatasaray taraftarının tepkisini çeken Ümit Özat, yine çok konuşulacak sözler söyledi...

Yaptığı açıklamalar nedeniyle birçok kez Galatasaraylı taraftarıları kızdıran ve son olarak Juventus maçı öncesi yaptığı yorumlar nedeniyle sarı kırmızılı taraftarların tepki gösterdiği Ümit Özat, Beyaz Futbol'da yine çarpıcı açıklamalar yaptı.
 
"ETEK GİYERİM"
Gerçekler üzerinden yorum yaptığını belirten Özat, "Mourinho'yu, Ancelotti'yi Villas Boas'ı, Pellegrini'yi, Del Bosque'yi, Aragones'i Capello'yu.. Dünyanın en iyi 10 hocasını 4 duvar arasına toplayın; biri Galatasaray, Real Madrid'in Juventus'un olduğu gruptan çıkar desin, etek giyer Kadıköy'e kadar yürürüm" dedi.
 
Türkiye'de skora göre yorum yapıldığını belirten Özat, "Bayern'i de yenersiniz Chelsea'yi de yenersiniz. Kornerlerde mi yenersiniz, ofsaytlarda mı bilemem" ifadelerini kullandı.
 
"AVRUPA'YA REZİL ETTİNİZ"
Galatasaray yönetimine de eleştiri yönelten Ümit Özat, "Kurumsallık diyorsunuz, stadı çevirdiniz Van Stadı'na. 8 kişiyle tahtayla sahayı temizlediniz, traktör soktunuz. Kamyon soksaydınız. Avrupa'ya rezil ettiniz bizi" diye konuştu.
 
Moderatör Ertem Şener'in "UEFA Galatasaray'a teşekkür etmiş" sözleri üzerine isew Ümit Özat, "Ederler tabi. 3 Temmuz sürecinden kaynaklanan dostlukları var" dedi.
 
"UEFA KUPASI ALDINIZ 150 SENE DAHA KONUŞURSUNUZ" 
Galatasaray yöneticilerine "Bırakın onu bunu Fenerbahçe'yi yakalamaya bakın" diyen Ümit Özat, çarpıcı açıklamalarını sürdürürken bir de imada bulundu. 
 
Özat, "Allah nasip etti bir UEFA Kupası aldınız, 150 sene daha konuşursunuz. 2000 yılında presi Okan, Emre, Suat yapmıyordu, konuşturmayın beni şimdi" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler