Ümre kafilesi Medineye ulaştı

Ümre kafilesi Medine'ye ulaştı

Çankırı'dan dün hareket eden 60 kişilik Ümre kafilesi sabah saatlerinde Medine'ye ulaştı.

Çankırı Erbil Turizmin 60 kişilik Ümre kafilesi dün (17 Şubat 2012) Cuma namazına mutakip İl Müftüsü Aslan Türk'ünkonuşması ile mübarek topraklara  Emekli Müftülük Murakıbı Hürrem Karaahmetoğlu Hoca başkanlığında uğurlandı.

Ümre ziyaretini gerçekleştirecek 60 kişilik kafileye ve yakınlarına bir konuşma yapan İl Müftüsü Aslan Türk, "Sayın Valimiz Vahdettin Özcan'ın selamlarını iletiyorum. Mübarek topraklara giden ümrecilerimizin hayırlısıyla oralara gidip gelmelerini, kendilerine emanet olarak kutsal topraklarda vatanımıza ve milletimize, bizlere de dua etmelerini ve bizden resulullaha selam söylemelerini istiyorum. Sağlık ve sıhhat içinde sizleri güle güle uğurladığımız gibi, güle güle de karşılamayı Cenab-ı Allah bizlere nasip etsin" diyerek ümre kafilesini Çankırı'dan uğurladılar.

KAFİLE SABAH SAATLERİNDE MEDİNE'YE ULAŞTI

Sözcü18 Haber Merkezine ümre ziyaretine gidenlerle ilgili bilgi veren Mahmut Şerafettin Karamahmutoğlu "Çankırı'dan dün hareket eden 60 kişilik kafile bu sabah saatlerinde Medine'ye ulaştılar." dedi.

Bilindiği gibi Kızılırmak ilçesinden kalkan iki otobüs ve Çorum - İskilip'ten kalkan bir otobüste bulunan ümre ziyaretçileri Sülüklü - Dedeköy bölgesinde dün gece mahsur kalmışlar ve Çankırı Valiliğinin çalışmaları ile gece geç saatlerde Çankırı'ya getirilerek misafir edilmişlerdi.

Kendilerini Ankara - Esenboğa'dan Medine'ye götürecek uçağı kaçıran ümre kafilesindeki yolcuların akibetleri konusunda henüz herhangi bir açıklama yok.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler