Ünal Aysal bombaladı

Ünal Aysal bombaladı

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, transfer çalışmalarının aralıksız sürdüğünü, bu konuda aceleci olmadıklarını söyledi.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, transfer çalışmalarının aralıksız sürdüğünü, bu konuda aceleci olmadıklarını söyledi. Aysal, “Galatasaaray’da transfer durmaz biliyorsunuz. Chedjou kadromuza dahil olmak üzere. Aşağı yukarı 2-3 transferimiz daha olacak. Ama mevsim müsait ve daha zamanımız var. Acele etmeye de gerek yok. Kulüplerde yönetimlerin görevi, hedeflenen işleri yapmaya çalışmaktır. Bu biraz yöneticilere biraz şansa biraz da diğer takımlara bağlı. Bizim hedefimiz, Türkiye’ye UEFA Şampiyonlar Ligi kupasını getirmektir. Biz elimizden geleni yaparız. Artık gerisi biraz da şans” dedi.

Aysal, “Fenerbahçe’yi bitirin” diye bir ifade kullanmadığını söyledi. Fenerbahçe ile menfaatlerinin aynı olduğuna işaret eden Ünal Aysal, Sarı – Lacivertlilerin Süper Lig’den düşmesinin Galatasaray’ı büyük sıkıntıya sokacağını anlatırken “Karşımızda rakip olmayınca ben stadımı dolduramam. Bizim paraya ihtiyacımız var. 52 bin kişilik stadı ben nasıl dolduracağım” ifadelerini kullandı.

Ünal Aysal, Fenerbahçe ve şike süreciyle ilgili olarak, “Sürecin sonucunda hem Aziz Yıldırım hem de Fenerbahçe ceza alacak” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler