Ünal Aysaldan bomba açıklama!

Ünal Aysal'dan 'bomba' açıklama!

"Fatih Terim için ..."

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, gündemdeki Fatih Terim konusu ile ilgili olarak basın mensuplarının sorularını yanıtladı. “Önümüzdeki 24 veya 48 saat içinde bir karar alınacaktır. Yöneticilerimizle beraber bu konunun konuşulacağı bir gerçek” diyen Ünal Aysal, Terim ile yolların ayrılması ihtimali için de “Hiçbir teknik direktörle görüşme yapmadık. Ancak bir karar alınırsa hemen görüşmeler yapılır. Gerekirse en iyi yerli ya da yabancı profesyoneller bulunabilir” dedi.
 
İşte Ünal Aysal’ın açıklamaları…
 
Ne Fatih hocanın ne de benim beyanatımız olmadı polemik ile ilgili. Ortada saklanacak bir durumda yok. Basın bunu fazlasıyla işledi. Fatih hocamızın milli takımı çalıştırmasıyla işler biraz alevlendi. Bugün size sadece bu işin iç sorunumuz olduğunu ama bu konunun Fatih hocayla oturup bir sohbetle sonuçlanacağını söyleyebilirim.
 
48 SAAT İÇERİSİNDE BİR KARAR VERİLECEK
Ortada bir sorun yaratıldı. Galatasaray ve milli takımın menfaatleri için oturup bir karar almak lazım. Kararsızlık kötüdür. Önümüzdeki 24 veya 48 saat içinde bir karar alınacaktır. Yöneticilerimizle beraber bu konunun konuşulacağı bir gerçek. İletişim konusuna bir sorun yaşadığımız gerçek.
 
Hiçbir teknik direktörle görüşme yapmadık. Ancak bir karar alınırsa hemen görüşmeler yapılır. Gerekirse en iyi yerli ya da yabancı profesyoneller bulunabilir. Ben kimseye kırgın değilim.
 
MELO SAYGISIZLIK YAPMADI
Beşiktaş seyircisine karşı benim hiçbir futbolcum saygısızlık etmedi, etmez de…
 
FATİH TERİM SÖZLEŞME UZATMAYI KABUL ETMEDİ    
Fatih Hocamızla ilk konuştuğumuz gün her sene üzerinden geçilmek üzere bir anlaşma üzerinde mutabık kaldık. Ama birinci seneyi doldurduktan sonra ve o seneki başarıdan sonra, hocamızla anlaşmamızı biz direk olarak iki sene uzattık. Yani 2011-2012'den sonra 2014'e kadar, yani bu Mayıs ayına kadar hocamızla anlaşmamız geçerlidir. Yani iki sene uzattık. Yönetim kurulumuzun iki sene daha uzatma teklifinin temeli budur. İlk başta bir sene doğrudur ama sonradan iki sene uzatılmış bir vaka var ortada. Bir gerçek. Şimdi iki sene daha uzatmayı önerdik. Hocamız Antalyaspor maçından sonra böyle bir uzatmayı kabul etmeyeceğini söyledi. Sebep olarak da birer birer gidiyorduk neden şimdi ikişer ikişer gidiyoruz dedi. Görüşü saygı duyulacak bir görüştür. Emek onun emeğidir. Hocamız bunu nasıl değerlendirmek isterse öyle değerlendirir. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler