Üniversiteli Ayşenin korkunç intiharı!

Üniversiteli Ayşe'nin korkunç intiharı!

Ve Facebook'taki ilginç not...

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Kimya Bölümü 2'nci sınıf öğrencisi 20 yaşındaki Ayşe Dilara Şahin, odasında siyanür içerek yaşamına son verdi.

Olay, 15 Şubat'ta saat 16.45 sularında Fakıuşağı Mahallesi'nde meydana geldi. Ailesi tarafından odasında baygın halde bulunan Ayşe Dilara Şahin, çağrılan ambulans ile Osmaniye Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Odasında yapılan incelemede sodyum siyanür içtiği belirlenen Ayşe Dilara Şahin, bugün sabah karşı yaşam savaşını kaybetti. Genç kızın cesedi, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

'ÖLDÜÜÜÜ' YAZMIŞ

Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, genç kızın intihar ederken kullandığı siyanürü bir kuyumcudan deney yapmak için aldığı ileri sürüldü. Derslerinde başarılı olduğu ve arkadaşları arasında çok sevildiği belirtilen Ayşe Dilara Şahin'in, sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki sayfasına son olarak "Öldüüüü...." diye yazdığı, ayrıca kendisinin okuduğu, "Hep söz verirler sonra giderler. Ne yaptığının farkına varmadan, elveda demeden çeker giderler." sözleriyle başlayan şiiri paylaştığı öğrenildi.

Kaynak: haberturk.com - DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler