Üniversiteli gençler 3 Nisanda Gazide

Üniversiteli gençler 3 Nisan'da Gazi'de

Çankırı Gençlik Derneğinin projelendirdiği "ÜniversitelÇankır Geçlik Buluşmaları" tüm hızıyla devam ediyor.

Çankırı Gençlik Derneği'nin yaklaşık bir yıl önce başlattığı Üniversiteli Çankırı Gençlik Buluşmaları devam ediyor. Türkiye çapında 38 üniversiteye temsilci atayarak Çankırılı gençlerin bir araya gelmesine önayak olan dernek, bu kez de 3 Nisan Pazar 15:00'de Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 100.Yıl Konferans Salonu / Beşevler adresinde  başkentteki üniversiteli öğrencilerle proje toplantısı yapıyor.

Daha önce Gazi Üniversiteli Çankırı Gençlik Buluşması düzenlenmişti. Şimdi ise Gazi Üniversitesi-Ankara Üniversitesi-Hacettepe Üniversitesi-Orta Doğu Teknik Üniversitesi-Başkent Üniversitesi-Bilkent Üniversitesi-TOBB Üniversitesi-Atılım Üniversitesi ve Ufuk Üniversitesi'nde öğrenim gören Çankırılı gençler bir araya gelecek.

Toplantıda üniversiteli genç beyinlerin Çankırı'ya yönelik proje fikirleri alınacak ve geliştirilecek. Oluşturulacak olan proje ekibi, proje yazma , proje sunumu, proje uygulamaları ve mali takibi konularında eğitim alacak. Çankırı Gençlik Derneği Gazi Üniversitesi Temsilcisi Murat Sütçü, Ankara Üniversitesi Temsilcisi Osman Akdoğan, Hacettepe Üniversitesi Temsilcisi Hüseyin Pilavcı ve Orta Doğu Teknik Üniversitesi Temsilcisi Ömer Han toplantıda, üniversitelerindeki Çankırı Gençlik yapılanmaları hakkında bilgi verecek ve başkentteki üniversitelerin fakülte temsilcileri belirlenecek.

Program hakkında görüşlerini aldığımız Çankırı Gençlik Derneği Genel Sekreteri ve Üniversiteler Koordinatörü Fatih Bayram; "Üniversiteli genç beyinlerin memleketleri için projeler üretmesi, bu projelerin Çankırı'da veya Çankırı yararına büyük şehirlerde uygulanabilmesi adına önemli bir toplantı yapacaklarını, başkentteki tüm Çankırılı üniversite öğrencilerini ve konuya ilgi duyan tüm hemşehrilerimizi etkinliğe beklediklerini" söyledi. Toplantının yalnızca öğrencilerle değil, Çankırılı akademisyenlerin de katılımıyla gerçekleştirileceğini belirten Bayram; "Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı  Prof. Dr. Kadir Arıcı'ya derneğimizin düzenlediği bu buluşma için yer tahsisi ve desteklerinden dolayı teşekkür ederiz, kendileri ve başkentteki akademisyen Çankırılı hemşehrilerimizin de toplantımıza katılımlarını bekliyoruz" dedi.

Toplantının yapılacağı saatlerde, Kırıkkale'de de Kırıkkale Üniversitesi Çankırı Gençlik Derneği temsilcisi Şükran Şükrüye Nalbant öncülüğünde Kırıkkale Üniversiteli Çankırı Gençlik toplantısının yapılacağı ve Çankırı Gençlik Derneğinin üniversitelerdeki buluşma ve proje toplantılarının önümüzdeki günlerde devam edeceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler