Ünlü oyuncu Tuncel Kurtizi yitirdik!

Ünlü oyuncu Tuncel Kurtiz'i yitirdik!

Duayen oyuncu 77 yaşında yaşama vedat etti.

Kurtiz'in sabah spor yaptıktan sonra fenalaşarak düştüğü belirlendi. Büyük usta Tuncel Kurtiz için yarın saat 11’de Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde anma töreni düzenlenecek. Pazar günü gerçekleşecek cenaze merasimine katılmak isteyen vatandaşlar için ise Şişli Belediyesi otobüs kaldıracak.
 
Beşiktaş Etiler, Ovun Sokak'ta bulunan Boğaziçi Apartmanın 2. Katında oturan ünlü sinema oyuncusu Tuncel Kurtiz, bu sabah 10:00 sıralarında evinde ölü bulundu. Edinilen ilk bilgiye göre evde kimsenin bulunmadığı bir sırada kahvaltı yapan Kurtiz, oturduğu sandalyeden düşerek kafasını duvara çarptı. Bu sırada dışarıda olan eşi Menend Kurtiz eve gelince ünlü oyuncunun yerde hareketsiz yattığını gördü. Menend Kurtiz'in çığlıkları üzerine apartman görevlisi ve komşuları Kurtiz'in evine koştu. Komşuları hemen durumu 112 acil servise bildirdi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri Kurtiz'in hayatını kaybettiğini belirledi.  
 
Tuncel Kurtiz'in ölüm haberini olan Timur Savcı, Burçin Terzioğlu, Tarık Akan, Cansu Dere, Ozan Güven, Meltem Cumbul, Bergüzar Korel, Halit Ergenç, Berrak Tüzünataç gibi isimler ünlü sanatçının evine koştu.
 
TUNCER KURTİZ'İN SESİNDEN...
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler