Ünlü şarkıcının acı günü!

Ünlü şarkıcının acı günü!

Türk pop müzik şarkıcısı Hande Yener'in babası Erol Özyener, Marmaris'te vefat etti.

Türk pop müzik şarkıcısı Hande Yener'in babası Erol Özyener, Marmaris'te vefat etti.

Bugün sabah saatlerinde nefes darlığı şikayeti ile Marmaris Devlet Hastanesi'ne gelen Erol Özyener, tedavisinin ardından hastaneden çıkacağı esnada tekrar fenalık geçirdi.
 
Sağlık personelinin tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayan Özyener'in ölüm sebebi kalp krizi olarak açıklandı.
 
Bugün Marmaris Devlet Hastanesi'nde  hayatını kaybeden Özyener,  yarın Marmaris'te öğle namazını takiben kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.
 
BİR ŞARKICININ EN ZOR KARARI
 
Babasının ölüm haberine alınca Marmaris'e gitmek için yola çıkan Hande Yener, hayatının en zor kararlarından birini vermek zorunda kaldı. Yarın akşam İzmir'de Sahne 35 adlı mekanda sahneye çıkmak için aylar öncesinden anlaşma imzalayan ünlü şarkıcı, hayranlarını üzmemek için konserini iptal etmedi. Yarın babasının cenazesinden sonra İzmir'e hareket edecek olan Yener, akşam şarkılarını babası için seslendirecek.
 
GÖZYAŞLARINA BOĞULDU
 
Marmaris'in İçmeler beldesindeki Yeni Cami'de düzenlenen cenaze törenine katılan Hande Yener uzun süre babasının tabutunun başında dua etti. Yener, gözyaşları içerisinde bir süre babasının tabutuna sarıldı. Yener ayakta durmakta güçlük çekerken zaman zaman annesi Canan Özyener ve yakınındakiler koluna girdi.
 
BABAYA SON DOKUNUŞ
 
Cenaze defnedilmek üzere İçmeler Mezarlığı'na götürüldü. Mezarlıkta da uzun süre hıçkırarak ağlayan Yener, babası Erol Özyener defnedileceği sırada son kez dokundu ve elleriyle cenazenin üzerine toprak attı. Cenazenin defnedilmesinin ardından Yener, annesi Canan Özyener'le birlikte taziyeleri kabul etti. Taziyelerin ardından Yener, özel aracıyla mezarlıktan ayrıldı.
 
Öte yandan ünlü sanatçılar İbrahim Tatlıses, Sezen Aksu ve Orhan Gencebay'ın da cenaze törenine çelenk yolladıkları gözlendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler