Ünlülere  uyuşturucu operasyonu!

Ünlülere uyuşturucu operasyonu!

Birçok ünlü isim gözaltına alındı.

İstanbul Narkotik Şube Müdürlüğü ekipleri bu sabah büyük bir uyuşturucu operasyonu başlattı.
 
Operasyonda bir çok ünlü isim gözaltına alındı. Emniyete getirilenler arasında Kenan İmirzalıoğlu, Sarp Apak, Nehir Erdoğan, İlker Aksum, Şahin Irmak, Gökçe Özyol ve Engin Altan Düzyatan da bulunuyor.
 
narkotikoperasyonu-unluler-sozcu-resim-08.jpg
 
OPERASYONU ÇEŞME'YE UZANDI
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü’nün başlattığı uyuşturucu operasyonu kapsamında Engin Günaydın, Engin Altan Düzyatan, Orçun Koray Candemir ve Murat Eken de Çeşme’de gözaltına alındı.
İstanbul’da birçok ünlü sanatçınının gözaltına alındığı uyuşturucu operasyonunda adı geçen bazı sanatçıların Çeşme’de tatilde olduğunun ortaya çıkması üzerine operasyonun ucu buraya kadar uzandı. Sabah erken saatlerde kaldıkları otellerde dizi oyuncuları Engin Günaydın, Engin Altan Düzyatan, Orçun Koray Candemir ve Murat Eken de gözaltına alındı. İstanbul polisi gözaltına aldığı bu sanatçıları uçakla İstanbul’a götürmek üzere harekete geçti.
 
POLİS 8 AYDIR TAKİPTEYMİŞ
Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Beşiktaş ve Sarıyer'de ünlü eğlencemekanlarında kokain satan torbacı çetesini 8 ay önce takibe aldı. Yapılan telefon takibinde, torbacıların ünlü isimlere kokain, esrar, uyuşturucu hap servisi yaptıkları belirlendi. Yapılan takipte, ünlü isimlerin uyuşturucuları şifreli kelimelerle istedikleri, torbacıların da uyuşturucuları istedikleri adreslere götürdükleri tespit edildi. Ünlü isimlerin uyuşturucu partileri düzenlediği ve bu partilere de torbacıların uyuşturucu servis ettiği belirtildi.
 
25'İ OYUNCU 55 KİŞİ GÖZALTINDA
Narkotik ekipleri, yaptıkları tespitlerin ardından dün sabah erken saatlerde İstanbul,Ankara ve Muğla Bodrum'da 60 adresi bastı. Kenan İmirzalıoğlu Ankara'da gözaltına alındı. İstanbul ve Bodrum'da Nehir Erdoğan, Sarp Apak, İlker Aksum, Şahin Irmak, Engin Altan Düzyatan, Gökçe Özyol, Ersin Korkut ve Mehmet Erdem'in de arasında bulunduğu 25 oyuncu gözaltına alındı. Ünlü isimlerin bazılarının Bodrum'da tatil yaptıkları otellerde alındıkları belirtildi. 20 torbacı da İstanbul'daki adreslerinde yakalandı. Operasyonda, kokain, esrar, uyuşturucu haplar ele geçti. Telefon takibinde ünlü isimlerin çoğunun torbacılardan kokain sipariş ettikleri iddia edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler