Uşakta kan donduran olay!

Uşak'ta kan donduran olay!

İki kız kardeş boğazları kesilip bıçaklandıktan sonra yakılarak öldürüldü

Uşak'ta 5 gün önce evlerinden "Çarşıya gidiyoruz" diyerek ayrılan 12 yaşındaki A.Ç. ile 17 yaşındaki Z.Ç. adlı kız kardeşler, bıçaklanmış ve yakılmış halde bulundu. Boğazları kesilen ve göğüs bölgelerinden çok sayıda bıçak darbesi alan iki kardeşin tecavüze uğrayıp uğramadığının otopsi sonucu belli olacağı belirtilirken, baba Ö.Ç. katillerin bulunmasını istedi.

ÇARŞIYA GİTMEK İÇİN İZİN ALDILAR
5 gün önce A.Ç. ve Z.Ç. adlı kız kardeşler, çarşıya gitmek için ailelerinden izin aldıktan sonra evden çıktı. Kızlarının akşam eve dönmemesi üzerine baba Ö. ile anne E.Ç. polise kayıp başvurusunda bulundu. Polis iki kız kardeşi bulmak için çalışma başlattı. Tüm aramalara rağmen iki kardeş bulunamadı.

CESETLERİ BULUNDU
Polis ve jandarma arama çalışmalarını sürdürürken, dün akşam saatlerinde Akse Çamlığı civarında hurdacılık yapan bir kişi harabe durumundaki binanın içerisinde kanlar içerisinde iki kız çocuğunun cesedini buldu. Savcının olay yerindeki incelemelerinin ardından A.Ç. ve Z.Ç.'nin cesetleri Uşak Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Savcı tarafından yapılan ön otopsinin ardından cesetler İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

ÖNCE BIÇAKLAYIP, SONRA YAKMIŞLAR
İzmir Adli Tıp Kurumu'ndaki otopside, iki kardeşin göğüs bölgelerinde çok sayıda bıçak darbesi bulunduğu ve boğazlarının kesilmiş olduğu belirlendi. Üzerlerine yanıcı madde dökülerek tutuşturulması nedeniyle vücutlarında yanık oluşan 2 kardeşin tecavüze uğradığına ilişkin bulguya rastlanmadığı, ancak tecavüze uğrayıp uğramadıklarının belirlenmesi için alınan örneklerin laboratuvar incelemesine gönderileceği bildirildi.

"KATİLLER BULUNSUN"
Olayın ardından acı haberi alan baba Ö.Ç., polis ve jandarmadan katillerin bulunmasını istedi. Ailesinin kimseyle bir husumeti bulunmadığını belirten acılı baba, "Kızlarımız çarşıya gitmek için izin istedi. Akşam gelmeyince şüphelendik ve polise kayıp başvurusunda bulunduk. Tüm aramamıza rağmen bulumadık. Acı haberi geldi. Polis ve jandarmadan katillerin bulunmasını istiyorum" dedi.

kaynak: haberturk.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler