Uzman Çavuş polis otosunda intihar etti

Uzman Çavuş polis otosunda intihar etti

İmamın karısıyla basılınca...

Diyarbakır'dan Kastamonu Gölköy Jandarma Er Eğitim Tabur Komutanlığı'na atanan 40 yaşındaki Uzman Çavuş İbrahim E., Kastamonu'da bir polis aracının içerisinde intihar etti. 27 Temmuz'da Diyarbakır'dan ilişiğini kesen Uzman Çavuş İbrahim E.'nin Kastamonu'ya gelmeden önce telefon ve chat yoluyla tanıştığı 34 yaşındaki imam A.T.'nin eşi 32 yaşındaki S.T. ile yasak aşk yaşadığı iddia edildi.

2.5 yıldır Kastamonu'nun bir ilçesinde imam olarak görev yapan A.T.'nin de görev yerinin uzak olması sebebiyle aralıklarla Kuzeykent Mahallesi Huzurkent Bloklarında oturan eşi S.T.'nin yanına geldiği öğrenildi.

Son zamanlarda eşine gelen mesaj ve telefonlardan şüphelenen A.T., görev yaptığı ilçeden sabah saatlerinde evine geldiği sırada evde Uzman Çavuş İbrahim E.'yi görünce beyninden vurulmuşa döndü. İkili arasında çıkan tartışma sonrasında evden uzaklaşan A.T., kendisinden sonra valiziyle birlikte evden ayrılan Uzman Çavuş ile yol ortasında tekrar karşılaştı. Durumu bu kez polise bildiren A.T., eşinin kendisini Uzman Çavuş ile aldattığının ispatı için tutanak tutulmasını istedi.

Olay yerine gelen resmi polisler, imam A.T. ile Uzman Çavuş arasındaki tartışmanın sürmesi üzerine Uzman Çavuş İbrahim E.'yi polis otosunun arka kısmına bindirdi ve olayın gerçekleştiği eve gitti. Gittikleri adresin jandarmanın sorumluluk alanında olması üzerine polisler durumu jandarmaya bildirdi.

Bu esnada polislerin araçtan inmesini fırsat bilen Uzman Çavuş İbrahim E., tabancasını başına dayayarak polis aracının içerisinde intihar etti. Olay sonrasında jandarma ve polis ekipleri belirtilen adrese geldi.

Cumhuriyet Savcısının yaptığı incelemenin ardından Uzman Çavuşun cenazesi Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. İbrahim E.'nin cenazesi buradan otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Uzman Çavuş İbrahim E.'nin Nevşehirli olduğu ve olay olmasaydı bugün Gölköy Jandarma Eğitim Taburunda görevine başlayacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler