Uzunoğlu, bugün defnediliyor

Uzunoğlu, bugün defnediliyor

Kurşunlu Belediyesi çalışanı ve Kalekapısı muhtarı Ertuğrul Uzunoğlu bugün defnediliyor.

Yaşamını kendi eliyle sonlandıran Kurşunlu Belediyesi çalışanı ve Kalekapısı mahallesi muhtarı Ertuğrul Uzunoğlu'nun cesedi otopsi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na getirildi. Burada yapılan işlemlerden sonra Karşıyaka Mezarlığı'na götürülen naaş, burada yapılan defin öncesi hazırlıklar sonrasında Kurşunlu'ya gönderildi.

MERHUM UZUNOĞLU'NUN ALBÜMÜNDEN - TIKLA

Merhum Uzunoğlu'nun naaşı bugün Çarşı Camiinde  ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazı sonrası şehir mezarlığında toprağa verildi.

adnan-tezcan-kapali-resim-06.jpg

TUTUKLAMA VE GÖZALTILARLA BERABER GELEN ÖLÜM...

Kurşunlu Belediyesi çalışanı ve Kalekapısı Mahallesi Muhtarı Ertuğrul Uzunoğlu'nun ölümünün ardındaki sır perdesi de yavaş yavaş aralanmakta.

Sözcü18 Haber merkezinin elde ettiği bilgilere göre dün saat 14.00 dolaylarında İstasyon Mevkiindeki dayısına ait arılığa ait bahçede, kendi özel otosunun önünde başındaki kurşun yarası ile ölü olarak bulunan Ertuğrul Uzunoğlu'nun geride bıraktığı yaklaşık bir sayfalık mektup, yaşanan olayın özetini sunuyor.

Bilindiği gibi 28 Temmuz Perşembe gecesi saat 02.00 dolaylarında Kurşunlu'da yaşanan ölümlü trafik kazası sonrası ortaya çıkan ve 14 kişinin de tutuklanmasına neden olan olay ile Ertuğrul Uzunoğlu'nun intiharı arasında bağlantı kurulmakta.

Tutuklanan 14 kişi arasında olan ve kendisi de Kurşunlu Belediyesi çalışanı olan Adnan T. ile Ertuğrul Uzunoğlu'nun yaşadığı arkadaşlık ve dostluk ilişkisi dünkü üzücü olayın da önemli bir nedeni olarak gösterilmekte.

Adnan T'nin tutuklanarak cezaevine konulması sonrasında Uzunoğlu'nun "olanlarla ilgim yok... bu hayatı kaldıramam" cümleleri ortaya çıkan gerçeklerle sokaktaki vatandaşın dile getirdiği söylentiler, küçük bölgelerde insanlar üzerinde tahmin edilenin çok üzerinde olumsuz baskılar yarattığına şahit oluyoruz.

Uzunoğlu'nun mahallede biriken baskıları bir şekilde kendi üzerinde yoğunlaştırması, intiharı öncesi yaklaşık bir pakete yakın sigarayı tüketmesi, yaşadığı bunalımın boyutları açısından da önem arzediyor.

Yukarıdak fotoğrafta tutuklanan 14 kişi arasında bulunan belediye çalışanı ve Uzunoğlu'nun mesai arkadaşı Adnan T. görülmekte.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler