Vadiden kaçmıyor!

Vadi'den kaçmıyor!

Kurtlar Vadisi Pusu’da haftalardır işlenen konu, bugün gazete manşetlerinde…

Bugünkü Milliyet gazetesinin manşeti, Kurtlar Vadisi izleyicilerine çok tanıdık geldi: “Kaçak Sigaradan General Çıktı”

Kurtlar Vadisi Pusu’da haftalardır işlenen kaçak sigara konusu, bugün Milliyet gazetesinin manşetindeydi. Milliyet gazetesinin haberine göre Ağrı’daki kaçak sigara operasyonu askere uzandı, sınıra giren onbinlerce paketi askeri araçlarla dağıtan biri tuğgeneral, ikisi albay 27 muvazzafa soruşturma açıldı.

Kurtlar Vadisi Pusu’da ise Polat Alemdar ve adamları, kaçak sigara işinin arkasındakileri deşifre etmek için bu işe girmişti. Kaçak sigara işinin arkasındaki istihbaratçılar, Polat ve adamlarının karşısına çıkmış, Polat tarafından öldürülmüşlerdi. Bu kirli düzenin başkahramanlarından olan istihbaratçı Ersoy Ulubey ise kaçak sigara işine girdikleri için Polat Alemdar ve adamlarını tehdit etmiş, bununla da kalmayarak Memati’nin oğlu Mamoş’u öldürmüştü.

E-80'DE YAKALANAN KAÇAK SİGARALAR
Öte yandan geçtiğimiz aylarda Çerkeş İlçe Emniyet Müdürlüğünün E-80 ve ilçe içerisinde yaptığı operasyonlarla yakaladığı çok sayıda kaçak sigaranın, polisin ve MİT'in ortaklaşa çalışması ile ortaya çıkardığı son operasyonun uzantıları olabileceği de düşünülmekte.

Konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmazken, Sözcü18 haber merkezinin elde ettiği bilgilere göre, başarıyla sonuçlanmış kaçak sigara operasyonlarının Çerkeş emniyetince Ankara'ya kaydırıldığı ve bazı operasyonların da basından gizlendiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler