Vakıf Başkanı Harmandar'dan yeni işyeri açılışı

Vakıf Başkanı Harmandar'dan yeni işyeri açılışı

Vakıf Başkanı Eşref Harmandar Başakşehir'de yeni bir işyerini hizmete açtı.

İstanbul Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Başkanı Eşref Harmandar yeni işyerinin açılışını dostları ve Çankırılılar'ın katıldığı bir törenle gerçekleştirdi.

Geride bıraktığımız perşembe günü Başakşehir'de İkitelli Organize Sanayi Bölgesi İsdök Sanayi Sitesi sosyal tesisleri girişinde hizmete giren Has Cafe Restaurant & Has Kuruyemiş Fabrika satış yerinin açılışına Vakıf kurucu başkanlarından Çankırı'nın duayen isimlerinden olan Nevzat Ayaz başta olmak üzere; Şişli Belediyesi Başkan Danışmanı Mustafa Ekmekçioğlu, Dilovası Kaymakamı Hasan Göç, Başakşehir Kaymakamı Cevdet Can, Maldivler ve Senegal İstanbul Fahri Konsolosu Nihat Boytüzün, Kurşunlu-Orta-Ilgaz Dernekleri Birliği Başkanları Mehmet Dereli, Mehmet Altıntop, Mehmet Güneş, İstanbul Çankırılılar Dernek Başkanı Ünal Albayrak, ÇANDEF Yöneticileri ve İstanbul Çankırı Vakfı Yöneticileri katıldılar.

Vakıf Başkanı Eşref Harmandar "Ticari hayatımıza yeni bir mekan daha dahil ederek, rekabet ortamının giderek yoğunlaştığı ekonomi dünyasında yıllardır sürdürdüğümüz hayat mücadelemizi devam ettirmenin gayretindeyiz. Böylesi mutlu bir günümüzde bizleri yalnız bırakmayan eş, dost ve Çankırılı hemşehrilerime teşekkür ediyorum." dedi.

 
hascafe-esrefharmandar-acilis-istanbul-sozcu-resim-051.jpg
 
HAS CAFE RESTAURANT & HAS KURUYEMİŞ FABRİKA SATIŞ YERİ
Cafe & Restaurant ile kuruyemiş satışının, fabrikadan halka, butik olarak yapıldığı bir ortamın buluştuğu bir mekan
Kış bahçesi ve aile salonu ile 2 katta 140 kişiye hizmet verilebiliyor. Et Yemekleri, ızgara çeşitleri ve özellikle güveçte yemekler ön planda...
 
İkitelli Organize Sanayi Bölgesi 
İsdök Sanayi Sitesi Sosyal Tesisleri Girişi  Başakşehir/İstanbul
Telefon: 0212 485 90 58-59 - e-mail: hascafe@yahoo.com.tr
 
hascafe-istanbul-esrefharmandar-sozcu-resim-052.jpg
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler