Vakıf yöneticileri Çankırıspor tesislerinde

Vakıf yöneticileri Çankırıspor tesislerinde

İstanbul Çankırılılar Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı yöneticileri ile Milli Savunma ve Milli Eğitim eski Bakanı Nevzat Ayaz Çankırıspor tesislerini ziyaret etti.

Üniversite Vakfı'nın toplantısı için Çankırı'ya gelen Milli Savunma ve Milli Eğitim eski Bakanı Nevzat Ayaz ile beraberinde Çankırı Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı Başkanı Eşref Harmandar ile Alaaddin Ceceli ve beraberindekiler, Çankırıspor'un tesislerini ziyaret ettiler.

Üniversite Vakfı'nın Meslek Yüksek Okulunda yapılan toplantısı sonrasında Çankırıspor Kulübü Başkanı Sevda Karaali'nin daveti üzerine gerçekleşen ziyaret sonrası görüşlerine başvurduğumuz Nevzat Ayaz "Ziyaret ettiğim bina benim Milli Eğitim Bakanlığım dönemimde Çankırı'ya kazandırılan bir yer olması nedeniyle ziyaret benim açımdan daha da özeldi. Gezdiğim bina fevkalade güzel olmuş. Çankırıspor için güzel yapılmış, fevkalade ve yararlı hizmet haline getirilmiş. Bu işleri yapan hanım kızımızı da tebrik ediyorum. Tesis Çankırı'nın spor yönünden bir yüzakı haline gelmiş. Fevkalade faydalı bir hizmet haline getirilmiş. Arkadaşlarımla birlikte Çankırı'ya yakışır bir hizmet olduğunun kararını verdik." dedi.

İLKER KARATAŞ: SEVDA KARAALİ'Yİ KUTLUYORUM

Vakıf 2. Başkanı İlker Karataş da ziyaret sonrası yaptığı açıklamada "Çankırı ve Çankırıspor adına böyle bir tesisi kazandıran Sevda Karaali'ye ne kadar teşekkür etsek azdır. Göreve geldiği günden bu yana geçen süreyi gözönüne aldığımızda bu kadar kısa zamanda kulübe böylesi bir tesis kazandırmış olmanın haklı gururunu kendisi yaşamalıdır. Tesislere kazandırılacak spor sahaları ile birlikte tam bir spor kompleksi olacak olan tesislerin Çankırı sporuna önemli faydalar sağlayacağını da söyleyebilirim. Sevda Karaali'yi bir kez daha kutluyorum." dedi.

KUTLU AKTAŞ: FUTBOL FEDERASYONUNU ZİYARET EDELİM

Çankırıspor tesislerini gezen heyetin içerisinde bulunan İstanbul eski Valilerinden Kutlu Aktaş da Nevzat Ayaz'a dönerek "Nevzat abi, İstanbul'da Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'e Çankırıspor Kulübü Başkanı Sevda Karaali'yi yanımıza alarak birlikte bir ziyaret gerçekleştirelim. Bu ziyaretimizin Çankırıspor'a fayda sağlayacağını umuyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler