Vakıfbank finalde

Vakıfbank finalde

Voleybol CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finali'nde iki temsilcimizi karşı karşıya getiren maçta, ev sahibi Galatasaray Daikin'i yenen Vakıfbank finale yükseldi...

28-26, 25-17 ve 25-21'lik setlerle galip gelen Vakıfbank, finalde Azerbaycan temsilcisi Rabita Bakü ile karşılaşacak. Final maçı yarın saat 17.00'de başlayacak. Galatasaray Daikin ise yarın saat 14.00'te Yamamay ile üçüncülük maçına çıkacak.

Galatasaray Daikin: 0 - Vakıfbank: 3
 
Salon: Burhan Felek
 
Hakemler: Goran Gradinski (Sırbistan), Juraj Mokry (Slovakya)
 
Galatasaray Daikin: Sinem Barut, Molnar, Calderon, Gioli, Lo Bianco, Neriman Özsoy (Sano, Özgenur Yurtdagülen, Derya Çayırgan, Ezgi Arslan, Selime İlyasoğlu)
 
Vakıfbank: Gözde Sonsırma, Bahar Toksoy, Brakocevic, Glinka, Fürst, Naz Aydemir (Gizem Güreşen, Güldeniz Önal, Kimura 
 
Setler: 26-28, 17-25, 21-25
 
Süre: 85 dakika (30, 24, 31)
 
Voleybol CEV Kadınlar Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finali'nde iki temsilcimizi karşı karşıya getiren maçta Vakıfbank, Galatasaray Daikin'i 3-0 yenerek finale çıktı. Karşılaşmaya taraftarının da desteğiyle iyi başlayan Galatasaray Daikin'in hızını ilk setin sonlarında kesmeyi başaran Vakıfbank, oldukça mücadeleci geçen bu bölümü 28-26 kazanmayı başardı. İlk seti adeta elinden kaçıran sarı-kırmızılı takımın ikinci setteki performansı ise daha düşük oldu ve Vakıfbank bu seti daha rahat bir şekilde 25-17 üstün tamamladı. Galatasaray Daikin'in dirençli oyununa karşın üçüncü seti 25-21 kazanan Vakıfbank, finale çıkan taraf oldu. Vakıfbank, CEV Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finali'nin final mücadelesinde yarın Azerbaycan'ın Rabita Bakü takımıyla karşılaşacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler