Vakıf'ın yeni başkanı Sami Soydal

Vakıf'ın yeni başkanı Sami Soydal

Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı'nda nöbet değişimi yapıldı.

Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı'nda iki yılda bir gerçekleştirilen seçimli genel kurul dün yapıldı ve Eşref Harmandar başkanlığındaki yönetim kurulu görevi Sami Soydal başkanlığındaki yeni yönetim kuruluna devretti.

Fatih'de Vakfın yeni merkezinde gerçekleştirilen genel kurula başta Nevzat Ayaz olmak üzere vakıf mütevelli heyeti üyeleri katıldı.

Başkanlık görevini bırakan Eşref Harmandar Sözcü18'e yaptığı açıklamada "Uzun bir görev döneminden sonra görevi yeni arkadaşlara bırakma düşüncemizi geçen yıl açıklamıştım. Vakıf çatısı altında yönetim kurulu arkadaşlarımla birlikte verdiğimiz hizmetlerin yeni yönetim kurulu ile birlikte daha ilerilere taşınacağına olan inancım tamdır. Kendilerine başarılar diliyorum" dedi.

Tek liste halinde gidilen seçim sonucunda Sami Soydal başkanlığa seçilirken, yönetim ve denetim kurulu şu isimlerden oluştu:

Yönetim Kurulu (Asil): Alişan Danacı, Hasan Sunar, Serkan Baylan, Bekir Özdemir, Gülcan Şen, Huriser Aşıcı, Ekrem Aslan, Ayşen Güçler.

Yönetim Kurulu (Yedek): Yedekler: İsmail Yüksel, Ahmet Özdemir, Mustafa Ekmekçi, Mehmet Altuntop, Etem Akkoç

Denetim Kurulu (Asil): Erol Bayram, Şükrü Karaman, İsmail Kılıçarslan

Denetim Kurulu (Yedek): Ender Mıcık, Bilal Abanik, Tuncer Özvar

LİSTEDE 3 HANIMEFENDİ
Yeni yönetim kurulu listesine bakıldığında başta Huriser Aşıcı olmak üzere Gülcan Şen ve Ayşen Güçler olmak üzere üç Çankırılı hanımefendinin bulunması hayli sevindirici.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler