Vakıftan Çankırılı sanatçılara zeytin dalı!

Vakıf'tan Çankırılı sanatçılara zeytin dalı!

Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı, aralarında Turgay Başyayla ve Neşe Dilekçioğlu'nun da bulunduğu çok sayıda sanatçıyla düzenlenen yemekte biraraya geldi.

27-30 Eylül 2012 tarihleri arasında Feshane'de gerçekleştirilen "Çankırı Tanıtım Günleri" organizasyonundan bu yana Çankırılı sanatçılar ile Çankırılı STK'lar arasında yaşanan gerginlik düzenlenen yemek ile büyük ölçüde ortadan kaldırıldı.

Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Başkanı Eşref Harmandar'la birlikte yönetim kurulunun aldığı kararla Gelik Restoranda gerçekleştirilen yemeğe başta Neşe Dilekçioğlu ve Turgay Başyayla olmak üzere, Ali Şentürk (Afrikalı Ali), Sami Yalçın, televizyoncu ve sunucu Barbaros Özdemir, işadamı ve de aynı zamanda bağlama üstadı İsmail Işık ile vakıf yönetiminden İlker Karataş ile Tuncer Özvar da katıldı.

cankiri-vakif-sanatcilarazeytindali-esrefharmandar-turgaybasyayla-sozcu-resim-111.jpg

VAKIF BAŞKANI HARMANDAR: ARADAKİ BUZLARI ERİTTİK

Çankırılı sanatçılarla biraraya gelmekten büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Vakıf Başkanı Eşref Harmandar "Feshane'de gerçekleştirilen organizasyonda sanatçı konserlerinin iptali arkadaşlarımızı ziyadesiyle üzmüştü. Konserlerin neden iptal edildiğini arkadaşlarımıza ayrıntılı olarak açıklama fırsatı bulduk. Yaşanan olayda herkes bulunduğu pencereden olayları değerlendirdiğinden haklı olanların sayısı artıyor. Umuyorum ki bu yemek bugüne kadar süregelen birçok yanlış anlaşılmanın da ortadan kalkmasına vesile oldu. Artık önümüze bakacağız" dedi.
 
Başkan Harmandar, Çankırılı sanatçıların ÇANDEF çatısı altında dernekleşmeye de gittiklerine işaret ederek "Böylesi bir dernekleşmeye gidilirken bu çatının altına ressamlar, gazeteciler, edebiyatçılar ve de farklı sanat dallarında emek harcayan isimlerin de dahil edilmesi şahsımca daha uygun olur kanaatindeyim. Bizler böylesi bir örgütlenmede bu arkadaşlarımızın yanında olduğumuzu da kendilerine ifade ettim" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler