Vali kara saplandı!

Vali kara saplandı!

Munzur Dağında Vali Abdülkadir Demir’in içinde bulunduğu paletli ambulans kar engelini aşamadı. Vali Demir, paletli ambulansların sürücülerine ceza turu attırdı

Erzincan’ın en büyük projelerinden biri olan Munzur Dağının Ergan Doruğundaki kayak merkezinde incelemelerde bulunmaya giden Vali Abdülkadir Demir’in içinde bulunduğu paletli ambulans karda battı.

Erzincan Valisi Abdülkadir Demir, Belediye Başkanı AK Parti’li Yüksel Çakır, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Mehmet Artar, İl Genel Meclis Başkanı Ünal Tuygun, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşların temsilcileri ve işadamları ile birlikte kent merkezine 15 kilometre uzaklıkta bulunan Ergan Dağı Kayak Merkezi’nin başlangıç noktasına çıktı.

Telesiyej direklerinin dikildiği alanda yakılan kamp ateşinde yanındakilerle birlikte ısınan Vali Demir, Ergan’ın 12 kilometrelik pistinde kesintisiz kayak yapılacağını belirtti. Tesislerin yapımına 10 gün içinde başlanılacağını ve yıl sonuna kadar çalışmaların tamamlanacağını belirten Vali Abdülkadir Demir, “Yatırımcıları Erzincan’a davet ediyoruz. Şu anda otel yeri tahsis edecek konumdayız” dedi.

Kayakçılar el salladı ceza geldi
Açıklamaların ardından Vali Abdülkadir Demir, telesiyejin son çıkış noktası olan 2 bin 970 rakımlı Ergan Tepesine çıkmak için paletli ambulanslardan birine bindi. Vali Demir, diğer paletli ambulansa da basın mensuplarının binmesini istedi. Bir müddet sonra iki paletli ambulans da tepeyi çıkamayınca araçtan inen Demir, “Karizmayı çizdirdik, çıkmamız lazım” diyerek espri yaptı.
İçindekilerin inmesinin ardından iki paletli ambulans boş olarak da denendi ancak yine sonuç alınamadı. Bunun üzerine Özel Harekat polislerini taşıyan 4X4 cip denendi ama bu araç da tepeyi çıkamadı. Aracı itekleyen Emniyet Müdürü Mehmet Tüzel ayağının kayması sonucu düştü. Bu sırada bir kamyonet üzerinde, paletli ambulansla cipi sollayarak tepeye çıkan kayakçılar el sallayıp Vali Abdülkadir Demir ile yanındakilerin yanından geçti.

İki paletli ambulansın yokuşu çıkamamasına kızan Vali Demir, sürücülere ceza turu attırdı.

Kaynak: milliyet.com.tr

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler