Vali Köse'den 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Vali Köse'den 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı

Çankırı Valisi Mesut Köse, 30 Ağustos Zafer Bayramı münasebetiyle yazılı bir mesaj yayımladı. Vali Köse'nen mesajı şöyle:

"30 Ağustos 1922’de Mustafa Kemal Atatürk’ün Başkomutanlığında Dumlupınar’da büyük bir zaferle sonuçlanan Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin 94. Yıldönümünü kutlamanın heyecan ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Cesaret ve fedakârlık, azim ve gayret, tevekkül ve inancın zirvesi olan İstiklâl Mücadelemiz; milletimizi tarih sahnesinden silmek isteyenlere iyi bir ders olmuş, hiçbir şekilde bağımsızlık ve hürriyetimizden ödün vermeyeceğimizi ve sonsuza kadar var olacağımızı tüm dünyaya kabul ettirmiştir.

Kahraman milletimizin vatan sevgisinin, yıkılmaz azim ve iradesinin bir eseri olan ve Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşuna giden bu yoldaki dönüm noktalarından biri olmuş bu zaferi bize armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere İstiklâl mücadelemizin bütün kahramanlarını, ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve veren tüm aziz şehitlerimizi rahmet, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, bütün vatandaşlarımızın ve şanlı ordumuzun tüm mensuplarının 30 Ağustos Zafer Bayramını kutluyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler