Vali Mutludan Bin özür diliyorum

Vali Mutlu'dan "Bin özür diliyorum"

"Sıcak yatakları yerine Gezi Parkı'nda yatan bu ülkenin gençlerine..."

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, bu sabah 5.50'de Taksim Gezi Parkı'ndaki eylemcileri Twitter üzerinden selamladı. Mutlu, "Yaşanan olaylar içinde zaman zaman görülen ferdi hata ve aşırılıklar özür dilemeyi gerektirir. Bir gönül için bin özür dilerim" açıklamasında bulundu.
 
İşte Vali Mutlu'nun tweetleri:
 
İki saat uyudum ve uyuyamadım. Sıcak yatakları yerine Gezi Parkı'nda yatan bu ülkenin gençlerine selam vermek için ayaktayım.
 
Kendilerini sadece özgür birey, partiler üstünde yurttaş, hiç kimsenin peşinde olmayan, kendi düşüncelerinin savunucusu görenleri selamlıyorum.
 
Günlerdir Gezi Parkı'nda duran bizim ülkemizin insanları ve gençlerine gecikmiş selamlarlarımızı iletiyorum. Sabahınız huzurlu olsun, merhaba.
 
Her türlü olumlu olumsuz değerlendirme dışında, bizim insanımızla, gencimizle konuşmanın ötesinde hiçbir şeyin önemli olmadığına inanıyorum.
 
Anlaşsak da anlaşmasak da bizim birbirimizle dertleşmek, birbirimizin gözüne insanca ve adaletle bakmamız şarttır, her fert değerli ve özeldir.
 
Her türlü eleştiriye açık bir sohbeti Gezi Parkı'nın kendini sadece özgür birey, yurttaş olarak tanımlayan gençleriyle yapmak istiyorum.
 
Yaşanan olaylar içinde zaman zaman görülen ferdi hata ve aşırılıklar özür dilemeyi gerektirir. Bir gönül için bin özür dilerim. Saygılarımla.
 
"MÜDAHALE YOK"
Mutlu, dün gece attığı Tweet'le de, müdahale olacağı söylentilerini yalanladı. Mutlu, "Hala anlayamayıp soranlar var. "Müdahaleye hazırlık var mı,yok mu açık yaz" diyorlar. Yok diyorum yok, anlaşıldı mı acaba" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler