Vali Özcan: Akıttıkları kan onları boğacaktır

Vali Özcan: Akıttıkları kan onları boğacaktır

Özcan, hain saldırı ile hayatını kaybeden 24 askerimize rahmet diledi.

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan Hakkari - Çukurca ilçesinde yaklaşık 200 PKK'lının çeşitli askeri noktalara gerçekleştirdiği saldırılarda hayatını kaybeden 24 askerimizle ilgili yazılı bir mesaj yayımladı. Vali Özcan'ın mesajı şöyle: 

DEVLETİMİZ MİSLİYLE KARŞILIK VERECEKTİR

"Aziz Milletimiz;; 19 Ekim 2011 Çarşamba günü Hakkâri İlimiz Çukurca ve diğer yerleşim yerlerinde bölücü terör örgütü tarafından haince yapılan alçakça saldırı sonucu 24 güvenlik görevlimiz şehit olmuş ve vatan toprağına düşürülmüştür.

Burada tüm Çankırılar adına olacak şekilde şunları birlikte haykırarak tüm Türkiye’nin huzurunda açıklamak istiyorum.

Bölücü, hain ve alçakça saldırı bizim birlikteliğimizi ve vatana olan bağlılığımız artıracaktır. Şunu bilmelilerdir ki; akıttıkları kan onları boğacaktır. Hiç bir saldırıya boyun eğilmeyecektir.

Allah bu vatanı korusun. Milletimiz metanetini kaybetmemelidir. Provokasyonlara karşı dikkatli olalım ve gerekli hassasiyeti gösterelim.

Bizim kardeşliğimizi kimse bozamayacak ve bu kanı dökenlere Devletimiz misliyle cevap verecektir.

Tüm şehitlerimize rahmet, yaralılarımıza acil şifa, geride kalanlara ve tüm Türk Milletine başsağlığı dilerim."

cankiri-pkk-miting-resim-02.jpg

ATATÜRK ANITINDA PKK BAYRAĞI YAKILDI

Terör örgütü PKK'nın, Türkiye-Irak sınırındaki Hakkâri'nin Çukurca ilçesine düzenlediği saldırılarda 24 askerimizin şehit olması Türkiye'yi ayağa kaldırdı. Çeşitli illerde düzenlenen yürüyüşlerde toplanan gruplar hep bir ağızdan teröre lanet okudu. Protesto eylemi yapan iller arasında Çankırı da vardı.

Bazı sivil toplum örgütlerinin öncülüğünde saat 15.30'da Atatük Anıtı önünde düzenlenen tel'in mitingine beklene ilgi olmamasına karşın, alanda toplanan yaklaşık 500 kişilik grup PKK bayrağını yakarak "Şehitler ölmez vatan bölünmez" sloganları attılar. Göstericilerin yürüme talepleri polis tarafından engellenince meydanda toplanan kalabalık kısa süre sonra dağıldı.

MİTİNGTEN GÖRÜNTÜLER İÇİN - TIKLA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler