Vali Özcan bayram mesajı yayımladı

Vali Özcan bayram mesajı yayımladı

Çankırı'nın yeni valisi Vahdettin Özcan bayram mesajında, vatandaşa hizmette mutluluğu ve mennuyeti en yüksek noktaya çıkarmayı hedeflediğini açıkladı.

Çankırı Valiliği görevine Cuma günü saat 15.00 itibariyle başlayan Vali Vahdettin Özcan, "bayram mesajı" yayımladı. Vali Özcan'ın mesajı şöyle:

"Çankırı Valisi olarak göreve başlayışımın ilk günlerinde mübarek Ramazan Bayramını, çok kıymetli Çankırılı hemşehrilerimizle birlikte idrak etmenin heyecanı içerisindeyim.

Bayramlar, kırgınlıkların ve dargınlıkların unutulduğu, karşılıklı sevgi ve saygının güçlendiği, hoşgörünün yaygınlaştığı, güzel duyguların paylaşıldığı özel günlerdir.

Vatandaşlarımızın bayramlarını içtenlikle kutlarken, Çankırı Valisi olarak vatandaş odaklı hizmet anlayışında hareketle hizmetlerde “mutluluğu ve memnuniyeti” en yüksek noktaya çıkarmayı amaçladığımızı belirtmek isterim. Eğitim, sağlık, güvenlik, sosyal yardımlaşma, tarım, sanayi, ulaşım, kırsal altyapı, kültür ve turizm gibi tüm hizmet ve yatırım alanlarında beklentileri noksansız karşılamaya ve İlimizi kalkındırmaya yönelik çalışmalarımız adım adım icra edilecektir. Bu konuda vatandaşlarımızın gerek talep ve gerekse önerileriyle katkılarda bulunmasını beklemekteyiz. 

İlimizde Bayramın huzur içerisinde kutlanması için gerekli önlemler alınmıştır. Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği için; bayramın gözyaşlarından uzak ve sevinçlerle kutlanabilmesi trafik hareketlerinde dikkatli olmalarını bilhassa istirham ediyorum.

Bu vesileyle tüm hemşehrilerimizin Ramazan Bayramlarını en içten duygularımla tebrik eder; daha nice sevinç dolu bayramlara erişmeyi Allah’tan dilerim.


NOT : Çankırı'da kamu görevlileriyle muhterem halkımız arasında toplu bayramlaşma; Bayramın 1. günü (30.08.2011 Salı) saat 10.30 – 11.30 arasında 100 Yıl Kültür Merkezi (Fuaye) salonunda yapılacaktır, müteakiben Huzurevi, Hastane (Eski Bina), Yetiştirme Yurdu, Cezaevi, İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü ziyaret edilecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler