Vali Özcan da 50likler kulübünde

Vali Özcan da 50'likler kulübünde

Çankırı Valisi Özcan 51. yaşına girdi.

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, gazetecilerin kendisi için hazırladığı sürpriz doğum günü pastasını keserek "50'likler Kulübü"nün üyesi oldu.

Basın Müdürü Kezban Gür ve gazeteciler, Selahattin İnal Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi yılsonu  konseri sonrasında Vali Özcan için doğum günü sürprizi planladı. Gazeteciler tarafından pastaneye davet edilen Vali Özcan, 51.'nci doğum gününde kendisi için hazırlanan doğum günü pastası ve alkışlarla karşılandı.
 
Pastanın üzerindeki mumları üfleyen Özcan, sürpriz için gazetecilere teşekkür ederken, kendisinin herhangi bir program yapmadığını ifade etti.
 
Eşi Leyla Özcan'ında katıldığı kutlama programında telefonla çocuklarını arayan Özcan, mutlu olduğunu söyledi. Özcan, "Allah'tan herkese hayırlı, uzun ömürler diliyorum. İnşallah hepimiz çocuklarımızla, torunlarımızla daha nice mutlu yıllar görürüz'' dedi. 
 
Sürprizi gazetecilerin hazırladığının belirtilmesi üzerine Özcan, "Kimin aklına geldi bilmiyorum, ama hepinize çok teşekkür ederim. Gerçekten hatırlanmak güzel, çok mutlu oldum'' diye konuştu. 
 
cankiri-valiozcan-dogumgunu-sozcu-resim-062.jpg
 
Doğum günü programı Vali Özcan'ın mum üflemesi ve pasta kesmesinin ardından, ikramlarla son buldu. 
 
VALİ ÖZCAN'A YENİ GÖREV
 
Öte yandan Vilayetler Hizmet Birliği 34.Olagan Genel Kurul toplantısı’nda Vali Vahdettin Özcan Vilayetler Hizmet Birliği Başkanlığı Encümen Üyeliğine seçildi.
 
Gölbaşı Vali Galip Demirel Vilayetler Evi Tesislerinde Ankara Valisi Alaaddin Yüksel Başkanlığında; İl Valileri, İl Genel Meclis Başkanları ve Üyelerin katılımı ile Genel Kurulda Birlik Encümen Üyeleri seçimi ve Vilayetler Turizm Ticaret A.Ş.Yönetim ve Denetim Kurulu üyeleri seçimi yapıldı.
 
Çankırı Valisi Vahdettin Özcan Vilayetler Hizmet Birliği Encümen Üyeliği ile Vilayetler Turizm Ticaret A.Ş. Denetim Kurulu Üyeliğine seçildi.
 
Birliğe Üye İl Özel İdarelerinin imkan ve faaliyetlerini birleştirmek suretiyle bu idarelere mevzuatta verilmiş olan görevleri yapmak ve yapılmasına yardımcı olmak amacıyla Kurulan Vilayetler Hizmet Birliği Encümeni’n de Vali Özcan, bir yıl süre ile görev yapacak. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler