Vali Özcan: Mahkemeye vereceğim

Vali Özcan: Mahkemeye vereceğim

Vali Özcan, İl Koordinasyon Kurulu Toplantısına katılan Karayolları yetkilisini uyararak, Kurban Bayramı’nda Tetek yolunda kaza olursa kurumu şahsen mahkemeye vereceğini kaydetti.

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, İl Koordinasyon Kurulu Toplantısına katılan Karayolları yetkilisini uyararak, Kurban Bayramı’nda Tetek yolunda kaza olursa kurumu şahsen mahkemeye vereceğini kaydetti.

Koordinasyon Kurulu Toplantısına başkanlık yapan Özcan, kurum temsilcilerine sert eleştirilerde bulundu. Çalışmaları hakkında bilgi vermek üzere kürsüye gelen Karayolları 15. Bölge Müdür Yardımcısı Hüsamettin Özen, Çankırı’da 609 kilometre yol çalışması yapıldığını ifade etti.

"BU KAZALAR OLMAYA DEVAM EDERSE
BEN ŞAHSEN MAHKEMEYE VERECEĞİM"

Özen’den sonra kısa bir değerlendirmede bulunan Vali Özcan, Ramazan Bayramında meydana gelen kazalara bağlı olarak 13 vatandaşın hayatını kaybettiğini hatırlatarak, şunları söyledi:

‘’Sürücülerin kusuru olduğu kadar bizlerin de kusuru bulunuyor. Geçtiğimiz Ramazan Bayramında göreve yeni başlamıştım. Tetek yolunda 13 insanımız öldü. Kurban Bayramına da aynı şekilde girersek, bu kazalar olmaya devam ederse Karayollarını ben şahsen mahkemeye vereceğim. Ayrıca kaza yapanların da mahkemeye vermelerini isteyeceğim.’’

En önemli şeyin insan olduğunu söyleyen Özcan, “insanlarımız ölmesin, gerekli işaretlemeler yapılsın. Bunların hepsini kontrol edeceğim. Gereken yapılmazsa gözünüzün yaşına bakmam’’ dedi.

 kaynak: karatekin gazetes

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler