Vali Özcan: Sorumlular en kısa sürede yakalanacaktır

Vali Özcan: Sorumlular en kısa sürede yakalanacaktır

Sözcü18 Genel Yayın Yönetmeni Vedat Beki'ye yapılan saldırı girişimi büyük infial yarattı.

Sözcü18 Genel Yayın Yönetmeni Vedat Beki'ye, dün Çankırı şehir merkezinde gerçekleştirilen menfur saldırıya tepkiler çığ gibi büyüyor.

Olayın gerçekleştiği ilk saatlerden itibaren telefonla 'geçmiş olsun' dileklerini ileten okuyucularımız ve Sözcü18 dostları,yaşananlardan üzüntü duyduklarını dile getirdiler.

VALİ ÖZCAN: SORUMLULAR EN KISA SÜREDE YAKALANACAKTIR
Çankırı Valisi Vahdet Özcan, gazeteci Vedat Beki'ye gönderdiği mesajda; "16 Nisan 2015 Perşembe günü çirkin bir saldırıya uğradığınızı derin bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım. Yakından takip ettiğim bu olayın sorumlu ya da sorumlularının en kısa sürede yakalarak haklarında gerekli adli işlemin yapılacağının bilinmesini isterim. Bu menfur olayı şiddetle kınıyor, şahsınıza ve Sözcü18 yazı ailesine geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum." dedi.

SİYASİLER VE STK TEMSİLCİLERİNİN 'GEÇMİŞ OLSUN' DİLEKLERİ
Gazeteci Vedat Beki'ye yapılan saldırıya başta AK Parti Çankırı milletvekili İdris Şahin olmak üzere, İl Genel Meclisi Başkanı Ruhi Şeker, CHP Çankırı milletvekili adayı Murat Berat Atalay, MHP milletvekili adayları Recep Dumanlı ve Fehmi Bölükbaşı, Baro Başkanı Av. Erkan Köroğlu, TZOB Yönetim Kurumu üyesi Nejat Gamzeli, Ticaret Borsası Başkanı Oğuz Ak, AK Parti eski İl Başkanı Salim Çivitcioğlu, YARSAV eski Başkanı Ömer Faruk Eminağaoğlu, ÇANDEF Başkanı Zekeriya Açıkgöz, OTİAD Başkanı İlker Karataş, MHP İzmir-Bornava İlçe Başkanı Av. İbrahim Yayla ile çok sayıda Sözcü18 okuru tepkilerini belirten mesajları kendisine ilettiler.

'ÇANKIRI İNSANI BU OLAYDAN ÜZÜNTÜ DUYMASIN'
Yaşanan sıcak gelişmenin ilk saatlerinden itibaren yoğun bir telefon trafiği yaşayan Vedat Beki "Telefonla bana ulaşan dostlarıma ifadelerimi bu sayfalardan da aktarmak istiyorum. Böylesine organize ve planlı yapılmış bir saldırı ile karşı karşıya kalmış olmama rağmen, Çankırılı dostlarımızın yaşanan olaydan dolayı üzüntü duymamalarını istirham ediyorum. Şunun da altını çizere belirteyim ki; Vedat Beki olarak çıktığımız yoldan böylesi çirkin saldırılarla bizleri döndürebilecekleri zannına kapılanların yanıldığını başta onlar olmak üzere Sözcü18 okurları göreceklerdir. An itibariyle emniyet güçlerimizin yapacağı çalışmayı da merakla beklediğimin bilinmesini istiyorum" dedi.

SALDIRGAN YAKALANDI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler