Vali Özcana fahri hemşehrilik beratı

Vali Özcan'a "fahri hemşehrilik" beratı

Şabanözü Belediye Meclisinin aldığı karar doğrultusunda Vali Vahdettin Özcan'a fahri hemşehrilik beratı takdim edildi.

Şabanözü Belediye Başkanı Ali Çapçı tarafından Vali Vahdettin Özcan’a fahri hemşehrilik beratı takdim edildi.

Şabanözü Belediye Meclisi 02.12.2011 tarih ve 67 sayılı kararı ile; Şabanözü İlçesine göstermiş olduğu ilgi, pozitif yaklaşım ve ilçenin büyümesine ve gelişmesine desteklerinden dolayı Çankırı Valisi Vahdettin Özcan’a “Fahri Hemşehrilik Beratı” verilmesine karar aldı

Karar gereği hazırlanan berat Valilik Makamında Vali Özcan’a Şabanözü Belediye Başkanı Ali Çapçı ve Belediye Meclis Üyeleri tarafından takdim edildi.

Vali Özcan, on iki yıl kaymakamlık yaptığını, üç yıl görev yaptığı Devrek Kaymakamı iken Fahri Hemşehrilik Beratı aldığını, bu beratın kendisi için ikinci, Vali olarak ilk aldığı “Fahri Hemşehrilik Beratı” olduğunu ve bundan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

Vali Özcan, “Fahri Hemşehriliğin verdiği mükellefiyetler var, onun farkındayım, gereken desteği vermeye her zaman hazırım” dedi.

Başkan Çapçı, “Sayın Valim, Şabanözü’nün özelliği Belediye Meclis üyelerimiz 2-3 dönem devam edenler var, aramıza yeni katılanlar var, çeşitli partilerden üyelerimiz olmasına rağmen uyumlu bir çalışmamız var, kararlarımızın hepsi oybirliği ile alınıyor, bu kararımızda böyle alındı” dedi.

“Şabanözü ilçemiz demokrasinin uygulandığı ve AB Standartlarının yakalandığı bir ilçemiz” diyen Başkan Çapçı, belediyelerin görevinin sadece yol, su, kanalizasyondan ibaret olmadığını bildiğini ve ilçe için gerekli olan diğer projelerde de yer almaya gayret ettiklerini belirtti.

Vali Vahdettin Özcan, Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansına sunulan Karaören Göletinin Sosyal ve Kültürel Alan Haline Getirilmesi Projesinin Ajans tarafından desteklendiğini, proje tamamlandığında Şabanözü İlçesine yeni bir güzellik katılacağının altını çizdi. Şabanözü Belediyesinin katılmış olduğu Kırmızı Tebeşir Projesinin dün yapılan toplantı ile tamamlandığını ve sosyal projelere katılımlarından dolayı Belediye Başkanı ve Belediye Meclis Üyelerine teşekkür etti.

Vali Özcan, Şabanözü İlçe gezisinde Ernamaş’a gidince çok şaşırdığını, Gel-Al Çorap Fabrikası inşaatını gördüğünde 30 bin m2 alanda 1000 kişinin çalışacağını duyunca çok duygulandığını ve gururlandığını belirtti.  Çankırı olarak SODES Projesine katılmak üzere gelecek hafta Ankara’da temaslarda bulunacağını ve SODES kapsamında da Şabanözü’nden yeni projeler beklediğini ifade etti.

Vali Özcan, hemşehrilik beratı nedeniyle teşekkür ederek, Başkan Ali Çapçı’ya kravat, Emekli Öğretmen Belediye Meclis Üyesi Pakize Salman’a fular hediye etti.

vali-ozcan-ali-capci-resim-03.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler