Vali Özcana Trabzonlunun tepkisi!

Vali Özcan'a Trabzonlu'nun tepkisi!

Fenerbahçeli olduğu bilinen Çankırı Valisi Vahdettin Özcan ile, 2011 yılında Süper Lig'in şampiyon takımının Trabzonspor olduğunu savunan taraftarlar arasında hararetli bir şekilde 'şike' tartışması yaşandı.

Fenerbahçeli olduğu bilinen Çankırı Valisi Vahdettin Özcan ile, 2011 yılında Süper Lig'in şampiyon takımının Trabzonspor olduğunu savunan taraftarlar arasında hararetli bir şekilde 'şike' tartışması yaşandı. Fenerbahçeli olduğu için bordo mavili bir taraftar tarafından kınanan Vali Özcan, 'Balyoz Davası'nı örnek gösterdi, cezanın daha Yargıtay'ca onanmadığını söyledi.

Çankırı Valiliği tarafından Taksim Meydanı'nda, Çankırı tanıtım günü düzenlendi. Şehre ait yöresel ürünlerin sergilendiği tanıtım gününde Vali Özcan vatandaşlara Çankırı'yla özdeşleşen kaya tuzu dağıttı.
 
Etkinlikte, Vali Vahdettin Özcan ile Trabzonspor taraftarı bir vatandaş arasında tartışma yaşandı. Her hafta Taksim Meydanı'nda şampiyonluğun kendilerine verilmesi için eylem yapan Trabzonspor taraftarlarından bir kişi, Vali Vahdettin Özcan'ı kınadıklarını söyledi.
 
Şu an Yargıtay tarafından onanmış bir ceza bulunmadığını anlatan Vali Özcan, Balyoz davasını örnek gösterdi ve Balyoz'da da mahkemenin kararını vermesine rağmen, cezaların Yargıtay'ca onanmadığını dile getirdi. Bunun üzerine taraftar, mahkemenin kararını verdiğini ve Fenerbahçe'nin suçlu olduğunu söyleyerek, Vali'ye Fenerbahçe yerine Çankırıspor'u tutması gerektiğini önerdi. Özcan da birinci takımının Fenerbahçe, ikinci takımının ise Çankırıspor olduğunu kaydetti.
 
Hararetli tartışma, çevredekilerin de araya girmesiyle tatlıya bağlandı.
 
Kaynak: haberler.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler