Vali Özcandan bayram mesajı

Vali Özcan'dan 'bayram mesajı'

Çankırı Valisi Özcan, Kurban bayramı mesajında 'yardımlaşma, dayanışma ve paylaşma'ya dikkat çekti.

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan yayımladığı Kurban Bayramı mesajında Çankırılılar'a seslenerek "kini, nefreti, hasedi, dargınlıkları bir kenara bırakmalarını" istedi. İşte Vali Özcan'ın Kurban Bayramı mesajı:

"Bayramlar; milli ve dini duyguların yoğunlaştığı, inanç ve geleneklerin yaşandığı, toplumda milli birlik şuurunun daha da kuvvetlendiği, mutluluk, dayanışma ve paylaşma günleridir.
 
Bütün bu değerleri özünde barındıran dinimizin anlamlı günlerinden biri olan Kurban Bayramı, özellikle 'yardımlaşma, dayanışma ve paylaşmayı' simgelemektedir. Bu vesileyle toplumsal birliğimizi daha da güçlü tutmalı, her türlü dayanışmayı ve bütünlüğü güçlü bir şekilde desteklemeliyiz.
 
Tüm Çankırılılar'dan kini, nefreti, hasedi, dargınlıkları bir kenara bırakmalarını, birlik ve beraberlik içinde, kardeşçe dostça bir bayram geçirmelerini istiyorum.
 
İlimizde bayramın huzur içerisinde kutlanması için gerekli önlemler alınmıştır. Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği için; bayramın gözyaşlarından uzak ve sevinçlerle kutlanabilmesi için, trafik hareketlerinde dikkatli olmalarını bilhassa istirham ediyorum
 
Bu güzel vatan üzerinde daha nice Kurban Bayramlarını idrak etmemiz dileğiyle, tüm Çankırı halkının, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanların, adli ve askeri erkânın, emniyet teşkilatının ve basın mensuplarının Kurban Bayramını kutlar, bayramın ilimize, ülkemize ve bütün insanlığa barış ve mutluluk getirmesi dileklerimle, sevgi ve saygılar sunarım."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler