Vali Özcandan çevresel tepki!

Vali Özcan'dan 'çevresel' tepki!

Çankırı Valisi Özcan, şehir girişinde faaliyet gösteren beton santrali ile ilgili olarak 'buradan kaldırılmalı' dediği öğrenildi.

Çankırı şehir girişinde faaliyet gösteren özel sektöre ait beton santrali bugünlerde Vali Vahdettin Özcan'ın gündeminde.

Edinilen bilgilere göre Vali Özcan'ın "çevre ve görüntü kirliliğine" neden olduğu gerekçesiyle şehir girişinde hizmet veren Bulutsan İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti'ne ait beton santrali ile ilgili çözüm arayışlarına girdiği öğrenildi.

bulutsan-cankiri-sozcu-resim-072.jpg

İSMAİL BULUT: GÖRÜNTÜ KİRLİLİĞİ BENİM YÜZÜMDEN OLUYORSA...

Konuyla ilgili olarak kendisine telefonla ulaştığımız Bulutsan İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. yetkilisi İsmail Bulut "Sözünü ettiğiniz konuyla ilgili bana ulaşmış bir talep yok" dedi. Bulut sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bildiğiniz gibi bizim hizmet verdiğimiz bölge Çankırı Sanayi bölgesi olarak adlandırılmakta. Bizim işletmemizle birlikte parke ve briket tesisleri de çok yakınımızda. Karayolları'nın hizmet şantiyesi de bizimle aynı paralelde. Bütün bunlar çevre ve görüntü kirliliğine neden olmuyor da beton santrali olarak bizler bu kirliliğe neden oluyorsak ben yerimi tahliye etmeye hazırım" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
23 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler