Vali Özcan'dan mesaj var

Vali Özcan'dan mesaj var

11 Haziran'da geçirdiği ameliyat sonrası koltuğundan ayrılan Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, bugün yazılı bir açıklama yaptı.

Vali Vahdettin Özcan, geçirdiği rahatsızlık döneminde, doktorların izin vermemesine rağmen, sevenlerinin kendisini yalnız bırakmadığını belirttiği açıklamasında şunları kaydetti:

"Ankara’da Türkiye Yüksek İhtisas Hastanesinde geçirmiş olduğum kanamalı mide ülseri rahatsızlığı Türkiye’nin önemli gastro cerrahlarından Prof. Dr. Musa Akoğlu ile Prof. Dr. Erdal Birol Bostancı ve ekibi tarafından başarılı bir ameliyatla sonuçlandırılmıştır.

Hastanede kaldığım süre içerisinde operasyonu gerçekleştiren doktorlar tarafından izin verilmemesine rağmen ziyaretime gelen, telefon açan, çiçek yollayan tüm dostlarıma, sevenlerime, çalışma arkadaşlarıma, meslektaşlarıma sonsuz teşekkür, muhabbet ve saygılarımı sunarım.

Şu anda nekahet dönemindeyim, en kısa zamanda görevimin başında olacağım. Yeniden daha büyük bir hız ve gayretle Çankırı ve Çankırılının hizmetinde, birlikte güzel günlere ulaşmak dileğiyle."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler