Vali Özcandan Vakıf ve Federasyona ziyaret

Vali Özcan'dan Vakıf ve Federasyon'a ziyaret

İstanbul'da Çankırılı sivil toplum örgütlerini ziyaret eden Vali Özcan, ilk ziyaretini Çankırı Eğitim - Kültür ve Yardımlaşma Vakfı'na gerçekleştirdi.

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, İstanbul’da başta sivil toplum örgütleri olmak üzere bir dizi ziyaretlerde bulunuyor.

İLK ZİYARET ÇANKIRI VAKFI’NA

Vali Özcan ilk ziyaretini İstanbul Çankırı Eğitim-Kültür ve Yardımlaşma Vakfı’nın Mecidiyeköy’deki merkez binasında Vakıf Başkanı Eşref Harmandar ve yönetim kurulu üyeleriyle görüşerek gerçekleştirdi.

vali-ozcan-vakif-ziyaret-resim-02.jpg

Göreve geldiği ilk günlerde Vakıf Başkanı Eşref Harmandar’ın “hayırlı olsun” dileğine Vakfı ziyaret ederek yanıt veren Özcan, daha sonra Aksaray’da bulunan İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu (ÇANDEF)’nu ziyaret ederek Federasyon Başkanı Ömer Lütfi Özenç ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştüğü öğrenildi.

vali-vakif-ziyaret-resim-03.jpg

EŞREF HARMANDAR: İŞADAMLARI, BÜROKRATLAR ve
STK YÖNETİCİLERİYLE BULUŞMAYI GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ

Görüşme ile ilgili olarak kendisine ulaştığımız Vakıf Başkanı Eşref Harmandar “Sayın Valimiz vakfımıza bir nezaket ziyaretinde bulundu” derken görüşmenin karşılıklı görüş alışverişi bağlamında geçtiğini bildirdi.

Vakıf Başkanı Eşref Harmandar “Biz Vakıf olarak kuruluşumuzdan başlayarak bu günlere geliş sürecimizi ve geldiğimiz son noktayı aktardık. Yaptıklarımızı ve yapamadıklarımızı ortaya koyduk. Sayın Valimizi önümüzdeki süreçte İstanbul’da yaşayan bürokrat, işadamı ve stk yöneticileriyle buluşturmayı hedefledik. Kendisinin de programına uygun bir zamanda bu buluşmayı gerçekleştireceğiz.” dedi.

Vakıf Başkanı Harmandar Vali Özcan’la ilgili olarak kişisel değerlendirmesini de “Heyecanlı ve birikimli bir kişilik. Kendisine de ifade ettim, sahip olduğu bilgi, birikim ve de oturmuş yaşıyla birlikte Çankırı’ya oldukça faydalı olabileceğini, Çankırı’nın da bakir bir bölge olması nedeniyle kendisi adına bu durumun bir şans olduğunu belirttim. Sahip olduğu bu birikimi değerlendirirse Çankırı’da yapılacak çok işin olduğunu ifade ettim.” dedi.

vali-ozcan-candef-ziyaret-resim-03.jpg

VALİ ÖZCAN ÇANDEF'DE...

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı ziyaretini tamamladıktan sonra Aksaray'da bulunan İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu (ÇANDEF)'nu ziyaret etti. Federasyon Başkanı Ömer Lütfi Özenç ve yönetim kurulu tarafından Federasyon Merkez binası önünde karşılanan Özcan, görüşmeden mutlu ayrıldı.

Sözcü18 Haber Merkezi'nin elde ettiği bilgilere göre Vali Vahdettin Özcan, ziyaretinin bir iadei ziyaret olduğunu, kendisinin Çankırı Valiliğine atanması sebebiyle geçtiğimiz ay Federasyon Yönetim Kurulu Başkanı ve Üyelerinin yaptığı  ziyarete karşılık bir iadei ziyaret olduğunu, bundan sonra Çankırı ve Çankırılı hemşehriler için hep birlikte çalışılacağın ve Çankırı'nın bugüne kadar çözülemeyen birçok sorununu sivil toplum kuruluşları ile el ele vererek çözmeye çalışacağını ifade etti.

Vali Özcan, milletvekilleri, Federasyon, Çankırı Vakfı ve İstanbul’daki Çankırılı işadamı ve bürokratlarımızın katılımıyla önümüzdeki günlerde “Çankırı geleceğini planlıyor” konulu bir dizi toplantılar yapmayı planladıklarını ve böylesine önemli bir toplantıya Federasyon ile Çankırı Vakfı'nın ev sahipliğini yapmasını arzu ettiklerini ifade etti.

ÖZENÇ: ARANAN KAN BULUNDU

Ziyaret sonrası düşüncelerini Sözcü18 Haber Merkezi ile paylaşan ÇANDEF Başkanı Ömer Lütfi Özenç "Sayın Valimizin İstanbul'daki STK'lar ile işbirliğine girmiş olması bizleri ziyadesiyle mutlu etti" dedi. Özenç sözlerini şöyle sürdürdü:

"Sayın valimize; Emekliye ayrılarak görevi bırakan valideki heyecansızlığı, sizlerdeki heyecanla gördüğümüzden dolayı mutlu olduğumuzu ifade ettim. Sayın Valinin 'Biz sivil toplum kuruluşlarıyla beraber iş yapacağız. Onların fikirlerini değerlendireceğiz.' şeklindeki sözleri beni ve yönetim kurulumdaki arkadaşlarımı hayli mutlu etti. Bence yıllardır özlemini duyduğumuz ve aranan kanın bulunduğunu düşünüyorum. Önümüzdeki süreçte gerek İstanbul'da gerekse Çankırı'da yapılacak organizasyonlarla çok daha güzel hizmetlerin ortaya çıkacağını düşünüyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler