Vali Özcan'dan Yaşar Petek'e övgüler!

Vali Özcan'dan Yaşar Petek'e övgüler!

3'lü kararname ile pazar günü görevinden alınan Yaşar Petek, Pazartesi günü tablet bilgisayar dağıtım töreninde Vali Vahdettin Özcan'ın övgülerine mazhar oldu.

16 Şubat 2014 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan üçlü kararname ile görevinden alınan Çankırı eski il milli eğitim müdürü Yaşar Petek, pazartesi günü katıldığı törende Vali Özcan'ın övgüleriyle karşılaştı.

17 Şubat 2014 Pazartesi günü Cumhuriyet Anadolu Lisesindeki Tablet Bilgisayar dağıtım töreninde İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Petek’in görevden alınması ile ilgili konuşan Vali Vahdettin Özcan, "Öncelikle bu atama kararı ile oldukça buruk olduğumu belirtmeliyim. Biz kendisi ile aynı dönemde göreve başladık ve birlikte eğitim alanında benim tahminlerimin üzerinde bir başarı yakaladık, bunlarla ilgili çok şey söylemeden sadece iki somut örnek vermek istiyorum, bizim göreve başladığımız dönemde yani Cumhuriyet tarihi boyunca Çankırı’ya yapılan müstakil anaokulu sayısı 6 idi bugün ise bu sayı 14, bir diğer konu bizim birlikte göreve başladığımız yıl olan 2011 yılında Çankırı’ya yapılan eğitim yatırımlarının toplamı 14 milyon lira iken, bu yıl bu rakam dikkatinizi çekiyorum 76 milyon lira, makamlar ve koltuklar hiç birimiz için kalıcı değil tabi ki idarenin takdiri ama, böylesine başarılı bir çalışma arkadaşımızın ilimizden ayrılmasından dolayı buruk olduğumu ifade ediyor bundan sonraki yaşamında kendisine başarılar diliyor, ilimize de inşallah kendisi kadar başarılı ve verdiğim rakamların üzerine çıkabilecek bir  başka arkadaşımız gelir diye temenni ediyorum” dedi.

MİLLETVEKİLLERİ KİM, BAKAN KİM, BAŞBAKAN KİM?
Çankırı Valisi Vahdettin Özcan'ın törende yaptığı konuşmaya bakılırsa, eğitim alanında Çankırı'ya yapılan hizmetlerin arka planında başta kendisi olmak üzere İl Milli Eğitim Müdürlüğü koltuğundan uzaklaştırılan Yaşar Petek var!

Vali Özcan'ın bu ifadelerinden sonra ister istemez şu soruyu soruyoruz:

- Sayın Çankırı milletvekilleri Sayın İdris Şahin ve Sayın Hüseyin Filiz; Çankırı'ya eğitim alanında gelen bu hizmetleri 2 bürokrat getiriyor ise sahi siz Ankara'da ne iş yapıyorsunuz?

Yanıt beklediğimizin bilinmesini istiyoruz...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler