Vali Özcandan yeni yıl kutlama mesajı - İZLE

Vali Özcan'dan yeni yıl kutlama mesajı - İZLE

Vali Vahdettin Özcan yayımladığı yeni yıl mesajında "Toplumun tüm kesimleriyle elele vererek Çankırı'nın gelişmesi ve kalkınması hedefimiz olacaktır" dedi.

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan yayımladığı yeni yıl mesajında "Toplumun tüm kesimleriyle elele vererek Çankırı'nın gelişmesi ve kalkınması hedefimiz olacaktır" dedi.

Vali Özcan'ın yeni yıl kutlama mesajı şöyle:

"Yeni umutlarla 2012 yılına girmeye hazırlandığımız bu günlerde sevinç ve üzüntüleriyle bir yılı geride bırakıyoruz. Yeni yılda vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek ve başarıdan  söz etmek için şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da valiliğimiz ve devletimizin tüm kuruluşlarının kapıları her zaman halkımıza açık olacak, halkımızın ihtiyaçlarına çözüm üretmeye devam edeceğiz.

Yeni yılda başta kamu kurum ve kuruluşlar olmak üzere, sivil toplum kuruluşları, ve toplumun tüm kesimleriyle elele vererek Çankırı'nın gelişmesi ve kalkınmsını sağlayacak çalışmaları yapmak hedefimiz olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle ilimizde çalışan kamu görevlilerinin, sivil toplum kuruluşlarının, basın mensuplarının ve hemşehrilerimin eşleriyle birlikte, aileleriyle birlikte yeni yılını en içten dileklerimle kutlar, sağlık, mutluluk ve başarılar getirmesini dilerim. Mutlu yıllar."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler