Vali Özcanın kalesindeki ilk gol!

Vali Özcan'ın kalesindeki ilk gol!

Vali Özcan'ın "Bayram öncesi tamamlanacak" sözü, yüklenici firmanın yanlış hesabı yüzünden gerçekleşemedi.

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, kalesindeki ilk golü yol müteahhidinden gördü!

Çankırı içinden geçen Ankara – Kastamonu karayolunun şehir merkezi girişinden başlayarak 13 km’lik kısmının sıcak asfalt çalışmasında yüklenici firmanın yaptığı “yanlış hesap” Vali Vahdettin Özcan'ın kalesinde ilk golü yemesine neden oldu.

Yılın son koordinasyon toplantısını 17 Ekim Pazartesi günü gerçekleştiren Vali Vahdettin Özcan burada yaptığı konuşmada “…Çankırı’nın Ankara ve Kastamonu çıkışlarının bayram öncesi sıcak asfalt olarak tamamlanacağını” ifade etmişti.

YOLUN TAMAMLANMASI YENİ YILA SARKTI!

Sözcü18 Haber Merkeznin elde ettiği bilgilere göre; 13 km’lik karayolunu sıcak asfaltla yeniden yapılandıracak olan yüklenici firma Özsoy İnşaat, Vali Özcan’ın bu açıklamasından günler önce işe Eldivan kavşağından başlamış ve iş programını da hazırlamıştı.

Ancak, mevcut güzergahta karşılaşılan ve teknik olarak “yol gövde standardı” olarak adlandırılan problem, yüklenici firmayı tahminlerinin üzerinde sıkıntıya soktu. Bugünlerde yoğun olarak yapılan çalışma, yol üzerinde öncelikli olarak gövde standardını yerine getirme yönelik olarak gerçekleşmekte.

Ve 13 km’lik karayolunun "yol gövde standardı" yeterli düzeyde olmayınca yüklenici firmanın başta Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’a, sonrasında Çankırı Valisi Vahdettin Özcan’a verdiği “Kurban Bayramı öncesi bu çalışmayı tamamlarız” sözü yerine getirilemedi.

MİLLETVEKİLİ ŞAHİN: MÜTEAHHİD BECERİKSİZ ÇIKTI

Çankırı Milletvekili İdris Şahin de Kurban Bayramı öncesi gerçekleştirdiği basın toplantısında yaşanılan soruna değinmiş ve “Şehir içi geçiş müteahhidi beceriksiz çıktı, sıcak asfaltlama işi gelecek yıl bitirilecek.” diyerek konuya açıklık getirmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler