Vali ve albay şarampole yuvarlanan arabayı itti

Vali ve albay şarampole yuvarlanan arabayı itti

Afyonkarahisar Valisi Balkanlıoğlu ve Albay Okçin Akşit şarampole düşen bir aracı iterek, sürücüye yardım ettiler.

Kar yağışı nedeniyle kapanan yollarda yapılan çalışmaları inceleyen Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, kaza sonucu şarampole düşen bir aracı iterek, sürücünün yola çıkmasına yardımcı oldu.

VALİ, EMNİYET MÜDÜRÜ VE ALBAY ARABA İTTİ

Vali İrfan Balkanlıoğlu, Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli ve İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Okçin Akşit ile birlikte kapanan yollarda yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler aldı. Kaza yapan bir sürücünün aracını ise düştüğü kanaldan Vali Balkanlıoğlu, Emniyet Müdürü Türkmenli ve İl Jandarma Komutanı Akşit birlikte iterek düz yola çıkardı.

 

Afyonkarahisar'da Karayolları 31. Şube Şefliği ekipleri, 730 kilometre yol ağında karla mücadelede çalışmalarında 14 bıçaklı kamyon,10 tuz sepici, 4 greyder, 4 yükleyici kullanıyor. Yollarda yoğun kar yağışı ve tipinin etkisiyle, şerit ihlali ve zincirsiz olarak yola çıkan araçlardan dolayı zaman zaman trafikte tıkanmalar olduğu belirtildi. Ayrıca Afyonkarahisar-Ankara karayolunda geliş şeridinin kapalı olduğu, gidiş şeridinde iki yönlü ve kontrollü olarak araçlara izin verildiğini kaydedildi. Kapalı olan yollarda çalışmalar bütün hızıyla devam ederken, il sınırları içerisinde kapalı şehirlerarası olun bulunmadığı belirtildi.

120 KÖY ULAŞIMA KAPALI

İl Özel İdare Müdürlüğü'nün yol ağında bulunan toplam 120 köyün yolunun halen ulaşıma kapalı olduğu, yolların açılması için 14 ekip, 1 dozer, 10 greyder, 1 yükleme aracı, 3 bıçaklı kamyon, 2 pikap ve 5 kamyonun çalışmalarına bütün hızıyla devam ettiği öğrenildi.

kaynak: ensonhaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler