Valiler Kararnamesi yolda!

Valiler Kararnamesi yolda!

Şemsettin Uzun'un 65 yaşını doldurduğu gerekçesiyle emekliye ayrılmasından sonra boş kalan "vali" koltuğu önümüzdeki günlerde yayımlanacak kararname ile sahibni bulacak.

Şemsettin Uzun'un yaş haddiyle emekliye ayrılmasından sonra vekaleten Vali Yardımcısı Haldun Aksalman'ın "vekalet" ettiği Çankırı Valiliği koltuğu yeni sahibini bekliyor.

Sözcü18 Haber Merkezinin konuyla ilgili olarak elde ettiği bilgiler ışığında, yeni valinin Çankırı'ya atanması işlemi önümüzdeki günlerde aralarında Çankırı'nın da bulunduğu 5 il için görevlendirilecek "valiler kararnamesi" ile gerçekleşecek.

ŞAHİN, İSİM VERMEKTEN KAÇINDI

Çankırı'ya atanacak Vali'nin "ismi" konusunda Haber Merkezimizin yaptığı araştrma halen devam etmekte. Ak Parti Çankırı milletvekili Av. İdris Şahin konuyla ilgili olarak "Şehrimizde görev yapacak olan yeni valinin ismi konusunda açıklama yapma imkanımız yok. Kararnamenin Resmi Gazetede yayımlanması ile birlite Çankırı'da göreve başlayacak olan yeni valimizle birlikte hükümetimizin güzel hizmetleri çok daha hızlı bir şekilde bölgemizde kendisini gösterme şansı bulacak" dedi. Şahin, isim konusunda yaptığımız ısrarlara karşın, bilgi vermekten ısrarla kaçındı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler