Varan-2: Devlet Hastanesinde başhemşire operasyonu

Varan-2: Devlet Hastanesinde 'başhemşire' operasyonu

Vali Vahdettin Özcan'ın "Bu ili ben yönetirim" açıklamasına giden yolda ikinci duraktayız...

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan'ın "Bu ili ben yönetirim" açıklamasının ardında yatan gerçekleri gün yüzüne çıkarma yönünde çalışmaya giren Sözcü18 Haber Merkezi İl Genel Meclisi'nin Ak Partili üyesi Osman Canbaz'ın KUZKA projelerine "ŞERH" imzasını ortaya çıkarmıştı.

Bugün sizlere Salim Çivitcioğlu başkanlığındaki Ak Parti İl Teşkilatının yakın zamanda gerçekleştirmiş olduğu bir icraati yine Sözcü18 farkı ile ortaya koyacak ve Vali Özcan'ın "Bu ili ben yönetirim" cümlesine giden yolda bu iki olayın ne derece katkı sağlayıp sağlayamayacağı yorumunu sizlere bırakacağız.

İŞTE VARAN - 2

12 Haziran seçimleri Çankırı genelinde Ak Parti’ye yüzde 70 oranında oy alırken birileri de (!) tespit ettikleri makam ve mevkilere "yakınlarını" getirebilmenin derdine düşmüşler

Çankırı Devlet Hastanesi Başhemşireliği görevinde geçtiğimiz günlerde yapılan değişiklik bu duruma güzel bir örnek teşkil ediyor…

Başhekim Yardımcısı Dr. Ömer Ali Tuncer’in eşi Atilla Tuncer “başhemşirelik” görevinden alındı ve yerine de Ak Parti Çankırı İl Başkan Yardımcısı Abdulkadir Şimşek’in köylüsü (Çivi köyü) Nuray Daşkara getirildi.

Böylesi bir operasyona yaklaşık altı aylık bir "icraat" sonrası imza atabilen Ak Parti İl Başkanı Salim Çivitcioğlu ve Başkan Yardımcısı Abdulkadir Şimşek şimdi köşelerine çekilmiş, olanı biteni tebessüm ederek seyrettikleri malumunuzdur.

SONUÇ

Vali Vahdettin Özcan’ın “Bu ili ben yönetirim” sözünü sarfetmesinden sonra Sözcü18 Haber Merkezi olarak yaptığımız çalışma bizleri “şimdilik” kaydıyla böylesi iki olaya götürdü.

Son iki ay içerisinde Çankırı’da yaşanmış iki somut olayla birlikte daha bizlerin ulaşamadığı benzer türde başka yaşanmışlıklar Vali Vahdettin Özcan’ı “Bu ili ben yönetirim” cümlesini sarfetmeye zorlaması gayet doğaldır.

Çünkü; Çankırı içerisinde yerleşmiş ve bugün için “troyka” olarak adlandırabileceğimiz bazı oluşumlar, şehre dışarıdan gelen ya da gelebilecek olan “düzen bozucu” durumundaki kişi ya da kişilere makam, mevki ve konum ayırmaksızın “tek yürek” olarak eylemler gerçekleştirebilirler. Hatta hatta daha da ilerisini de üzülerek ifade edelim ki "gerçekleştirmektedirler" de.

Sözcü18’in bugüne kadar yaşadığı olaylar bunun en açık ve somut göstergeleridir.

Konuyla ilgili çok fazla konuşmak istemiyoruz... Bizim söylediklerimizi Çankırılı da söylüyor!

 “Bu ili ben yönetirim” başlıklı haberimize gelen bir yoruma bakarsanız görürsünüz!

Yorum sahibi ne mi diyor? Çok değil sadece 2 kelime yazmış: "Göreceğiz bakalım ..."

VEDAT BEKİ VALİ ÖZCAN'A SORDU VE...

Yaşanan tüm bu gelişmelerle birlikte Sözcü18 Genel Yayın Yönetmeni Vedat Beki, dün (26 Aralık Pazartesi) Vali Vahdettin Özcan'a ulaşarak "Sayın Valim; 'Bu ili ben yönetirim' cümlesini kullanma ihtiyacınızın nedeni nedir?" diye sordu. Aldığı yanıt aynen şöyle:

"Ben bu cümleyi Çankırı'da birlikte görev yaptığım arkadaşlara hatırlatmak için söyledim. Siyasetçi gerçeğini de ihmal etmiyorum. Siyasetçi kendi kulvarında siyasetini ve icraatini yapacak. Siyasetçi var diye ben görevimi onlarla paylaşacak değilim"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
19 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler