Ve Alex imzayı attı

Ve Alex imzayı attı

Fenerbahçe'nin eski kaptanı, 15 yıl sonra döndüğü memleketinin takımı Coritiba ile 2 senelik sözleşme imzaladı.

Couto Pereira Stadı'ndaki imza törenine binlerce kişi katıldı. Alex, giyeceği 20 numaralı formayla Coritiba taraftarlarını selamladı.

Brezilya'da futbola başladığı takım olan Coritiba'ya dönen Alex, yeni takımındaki imza töreninde binlerce taraftarın sevgi gösterileri ile karşılandı. Alex de Souza'nın yeni takımında giyeceği forma numarası ise F.Bahçe'ye ilk geldiğinde giydiği ile aynı; 20...
 
SAHAYA HELİKOPTERLE İNDİ
Alex'i taşıyan helikopter Couto Perreira Stadı'nın zeminine inerken Coritiba Başkanı Vilson Ribeiro yıldız oyuncuyu karşıladı. Taraftarlar adeta çılgına dönerken, tribünlerde Alex geri döndü tezahüratları yapıldı. 
 
İlk olarak kendisini Coritiba kulübüne resmen bağlayan imzayı atan Alex de Souza, tören sonrası binlerce taraftarın bulunduğu tribünleri selamladı. Kısa bir konuşma yapan tecrübeli oyuncu, taraftarlara teşekkür ederek Coritiba'nın başarısı için elinden gelen her şeyi yapacağını söyledi. Alex'in konuşması sırasında tiribünler adeta kendinden geçti.  Alex daha sonra taraftarlara da bol bol imza dağıttı...
 
Alex yeni kulübündeki 20 numaralı formasını ilk kez giyerken taraftarlar meşaleler ile büyük bir destekte bulundu.
 
İŞTE ALEX'İN ALACAĞI PARA!
Coritiba ile anlaşan Alex de Souza, Brezilya Ligi takımından Fenerbahçe’den aldığı paraya yakın bir miktar kazanacak. Sambacı, sarı-lacivertli takımda yıllık 2 milyon 800 bin Euro kazanıyordu.
 
Fenerbahçe’den olaylı bir şekilde ayrıldıktan sonra ülkesine dönen, burada eski takımı Coritiba ile anlaşan Alex de Souza’nın Brezilya takımından alacağı para da belli oldu.
 
Palmeiras’ın yıllık 2 milyon 750 bin Euro’luk teklifini reddeden Alex, Coritiba’nın yıllık 2 milyon Euroluk teklifini kabul etti. Alex bu paranın dışında kulübün sponsorlarından da yıllık 600-700 bin Euro para alacak.
 
Alex ile takım arkadaşı olan eski Galatasaraylı Cassio Lincoln, Brezilya ekibinden yıllık 3 milyon Euro alıyor. Ligin en yetenekli oyuncularından biri olarak gösterilen Neymar ise Santos’tan yıllık 6 milyon Euro kazanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler