Ve Diego Ribas imzaladı!

Ve Diego Ribas imzaladı!

Fenerbahçe'nin Brezilyalı transferi Diego, kendisini 3 yıllığına sarı-lacivertli kulübe bağlayan sözleşmeye imza attı.

Yıldız oyuncu için Şükrü Saracoğlu Stadı 1907 tribününde Başkan Aziz Yıldırım ve taraftarların da katılımıyla imza töreni düzenlendi.

Geçtiğimiz sezonu Atletico Madrid’de geçiren, burada hem La Liga şampiyonluğu hem de Şampiyonlar Ligi’nde final heyecanı yaşayan Diego Ribas yeni sezonda Fenerbahçe’nin başarısı için mücadele edecek.

Başkan Aziz Yıldırım ve transfer komitesinin yoğun uğraşları sonucu transfer edilen Brezilyalı oyuncu 3 yıl süreyle Fenerbahçe formasını terletecek.

İşte Diego’nun ilk sözleri:

“Öncelikle herkese çok teşekkür ediyorum. Başkanın sözlerin beni gururlandırdı. Daha önce de Fenerbahçe ile bir kontağımız olmuştu. Şu anda burada olduğum için gurur duyuyorum.”

“Aileme, babama ve arkadaşlarımın yardımı oldu. Buraya gelmemde… Görüşmelerimiz hızlı oldu. Şampiyonlar Ligi’nden sonra hızlandı. Tanrı’ya çok şükürler olsun ki, buradayım ve Fenerbahçe’deyim…”

Diego, sarı-lacivertli kulüpten bonuslarla birlikte yılda 3,5 milyon euro kazanacak. Yıldız oyuncunun sözleşme bitiminde Fenerbahçe’den kazanacağı para 10,5 milyon euroyu bulacak.

ribas-fb-sozcu-resim-06.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler