Ve Hüseyin Çapkın görevden alındı

Ve Hüseyin Çapkın görevden alındı

Beklenen gelişme oldu ve...

İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın görevden alındı.
 
Türkiye’yi sarsan rüşvet operasyonunda İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın da görevden alındı. Dün yapılan operasyonlarda İstanbul’daki 11 emniyet müdürünün görev yerleri değiştirilmişti. Son değişiklik ise İstanbul emniyetinin bir numarasında yapıldı. 
 
ÇAPKIN: "ARTIK MERKEZ VALİSİYİM"
Görevden alınmasından sonra kısa bir açıklama yapan Hüseyin Çapkın; "Biz devlet memuruyuz. Gelmemiz nasıl doğalsa gitmemiz de öyle doğal. Nasıl geldiysem öyle gidiyorum. 4.5 senedir devletimize milletimize sadakatle hizmet etmeye çalıştık. Bugün de normal devlet memurluğu ataması kapsamında merkez valiliğine atamamız oldu. Hayırlısı olsun, merkez valiliğine gidiyorum. Zaten merkez valisiydim, geçici görevle İstanbul'a gelmiştim. Merkez valiliğine geçiyoruz bana, devletimize, milletimize hayırlı olsun" dedi.  
 
3 MÜDÜR DAHA GÖREVDEN ALINDI
Erzincan, Kayseri ve Konya'da da görevden almalar gerçekleşti.
 
Erzincan Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlar (KOM) Şube Müdürü Yüksel Yıldırım görevinden alındı. Öte yandan Kayseri Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü görevinden alındı.
 
Erzincan’da 4 yıldan bu yana KOM Şube Müdürlüğü yapan 3’üncü Sınıf Emniyet Müdürü Yüksel Yıldırım, görevinden alınarak Koruma Şube Müdürlüğü’ne verildi. Koruma Şube Müdürü Recep Tecimer de KOM Müdürlüğü’ne getirildi.
 
KAYSERİ EMNİYETİ’NDE GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ
Kayseri Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü görevinden alındı.
 
Türkiye genelinde emniyette yapılan görev değişikliklerine Kayseri de dahil edildi. Kayseri Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Burhan Turan görevinden alınarak, Muhabere ve Haberleşme Bürosu'nda görevlendirildi. Yerine ise Kayseri Hacılar İlçe Emniyet Müdürü Atilla Akalp getirildi.
 
Kayseri Emniyeti’ndeki görev değişikliğinin Emniyet Genel Müdürlüğü’nden gelen talimat üzerine yapıldığı belirtiliyor.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler