Ve lig başlıyor...

Ve lig başlıyor...

Spor Toto 2. Lig 2010-2011 sezonu Pazar günü yapılacak ilk karşılaşmalar ile start alıyor.

Çankırı Belediyespor sezonun açılış maçını kendi evinde A. Sebatspor ile Atatürk Stadında saat 16.30'da oynayacak.

Sezon hazırlıklarına teknik direktör Hakan Yılmaz ile anlaşarak başlayan Çankırı Belediyespor, bu yıl yepyeni bir kadro ve heyecan ile lige başarılı bir başlangıç yapmak arzusunda.

18 takımlı 2. Lig Beyaz Grupta güçlü rakipleri ile mücadele verecek olan Çankırı Belediyespor, BankAsya hedefine ulaşma yolunda oldukça ter akıtacağa benziyor.

İlk Teknik Direktörlük sınavına Çankırı Belediyespor'da başlayan genç ama bir o kadar da deneyimli Hakan Yılmaz, sezon öncesi hazırlık devresinde göstermiş olduğu heyecanı ile, yeni sezonda sadece Çankırı'da değil, grupta kendinden oldukça söz ettireceğe benziyor.

Geçen yıl takımda teknik direktör olarak görev yapan Atilla Gerin'in, Sportif Direktör olarak takımda görev alması, Çankırı Belediyespor'un önemli artılarından biri olarak gözükmekte.

BU YIL BAMBAŞKA BİR ÇANKIRI BELEDİYESPOR SEYREDİLECEK
Kulübün yeniden yapılanması aşamasında önemli sıkıntılar yaşanmasına karşın, BankAsya hedefinden taviz vermeyen Çankırı Belediyespor, bir yandan tesisleşme sorunu büyük ölçüde çözerken, Milli Eğitim Bakanlığından 49 yıllığına kiralanan tesisin bir an önce tadilat çalışmaları yapılarak "göçebelikten" kurtarılması gerektiği 7'den 70'e herkesce malum.

Öte yandan kulübün mali açıdan rahatlayabilmesi için de girdilere ihtiyaç olduğu gün gibi aşikar. Bütün bunları yan yana getirdiğimizde, grubumuzda mücadele veren takımların, Çankırı Belediyespor'un yaşadığı birçok sorundan arınmış sadece lig maratonunu düşünürken işimizin ne kadar zor olduğunu bir kez daha anlayabiliriz.

Ancak, tüm bu zorluklara karşın, üstlenmiş oldukları görevin bilincinde olan başta takımın teknik patronu Hakan Yılmaz olmak üzere, futbolcular ve kulüp yönetimi kendi aralarında yapmış oldukları görev taksimi içerisinde Çankırı Belediyespor'u ve Çankırı'yı başarıdan başarıya koşturmak için terlerinin son damlasına kadar harcayacaklarından bizlerin endişesi bulunmamakta.

TRİBÜN DESTEĞİ ÖN SIRADA
Pazar günü Atatürk stadında oynanacak olan A. Sebatspor maçı öncesi görüşlerini aldığımız Teknik Direktör Hakan Yılmaz "Tüm hazırlıklarımızı tamamlamış bulunuyoruz. Sakat futbolcumuz yok. Ligin ilk maçında sahadan 3 puanla ayrılmaktan başka bir şey de düşünmüyoruz. Tek isteğim Çankırılı sporseverlerin stadı doldurarak bizlere desteklerini göstermeleri. Taraftar desteği ile büyük bir motivasyona ulaşacak olan genç kadromuz onların yüzünü güldürecek skoru sahada elde edecektir" dedi.

Yarınki maçta Teknik Direktör Hakan Yılmaz'ın talebi olan "tribün desteği"nin büyük ölçüde gerçekleşeceğinden endişe duymayan Sözcü18.com yazı ailesi, Çankırı Belediyespor'a yeni sezonda başarılar dilerken, oynayacağı futbol ve alacağı sonuçlarla taraftarını mutlu edeceğinden de kuşkumuş olmadığının bilinmesini istiyoruz.

MAÇIN HAKEMLERİ
29 Ağustos 2010 Pazar günü Çankırı Atatürk Stadında saat 16.30'da oynanacak olan Çankırı Belediyespor - A. Sebatspor maçını yönetecek hakemler belli oldu.

Maçın orta hakemi Sivas bölgesinden Adem Sarıtaş. Yardımcıları ise yine Sivas Bölgesinden Egemen Eren ve Barış Yüksektepe. Maçın 4'üncü hakemi ise Kayseri bölgesinden Ömer Murat Ülger.

Oynanacak maçta TFF gözlemcisi Recai Kuzey ve temsilci olarak da Fikret Kaya görev yapacaklar.

VE AKÇAABAT SEBATSPOR ÇANKIRI'DA
Pazar günü karşılaşacağımız rakip A. Sebatspor bugün saat 15.00 dolaylarında Çankırı'ya geldi.

30 kişilik bir ekiple birlikte Çankırı'ya gelen konuk ekip, Büyük Otel'e yerleşti ve maç saatini beklemeye başladı.

Son hazırlık maçını 1461 Trabzon karşısında 3-2 kaybeden A. Sebatspor'un teknik direktörü İhsan Derelioğlu en büyük dezavantajlarının lige hazırlık dönemlerinin geç başlaması olduğunu belirterek "Ancak bu mazeretin arkasına sığınmak istemiyoruz. Ligin ilk karşılaşmasından bizi ve taraftarımızı mutlu edecek bir sonuçla ayrılmak istiyoruz" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler