Ve Sow İstanbulda

Ve Sow İstanbul'da

Fenerbahçe'nin Lille'den transfer ettiği Senegalli golcü oyuncu Moussa Sow, İstanbul'a geldi ve ilk açıklamasını yaptı..

Fenerbahçe'nin Fransa'nın Lille takımından transfer ettiği Senegalli golcü oyuncu Moussa Sow İstanbul'a geldi.

Sabiha Gökçen Havalimanı'na özel uçakla gelen golcü oyuncuyu çok sayıda sarı lacivertli taraftar karşıladı.

Sow, sabah sağlık kontrolünden geçtikten sonra kendisini sarı lacivertli takıma bağlayacak imzayı atacak. Golcü oyuncu daha sonra tekrar özel uçakla Afrika Kupası'nda mücadele eden Senegal milli takımına katılacak.

Sow'un ilk açıklamasından satırbaşları:

"Buraya gelene kadar her şey çok güzeldi. İnerken biraz sarsıntı oldu ama sıkıntısız indik Taraftarın burada olduğunu görmek benim için çok önemli. Fransa’da büyüdüğüm sokakta Türk arkadaşlarım vardı. Hep Türkiye’yi anlatıyorlardı bana. Milli takımdan arkadaşlarım Dia ve Niang Türkiye ve İstanbul için çok güzel şeyler söylediler. Bütün bunlar beni çok etkiledi. Fenerbahçe taraftarının büyüklüğünü duydum ve onları burada görmek beni duygulandırdı. Özellikle stat atmosferinin çok ateşli olduğunu biliyorum. Artık o sahaya çıkacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum.

Transferim için çok fazla ilgilenen takımlar oldu. Benim gönlümde Fenerbahçe vardı. Fenerbahçe ısrarlı bir şekilde beni istedi. Yöneticiler beni ikna etmek için elinden geleni yaptı. Onlar ve güzel taraftar için elimden geleni yapmak istiyorum.

Burada her şeyi sabırsızlıkla bekliyorum. Takımımızın formasını giymek, derbilerde forma giymek ve sahaya çıkmak için sabırsızlıkla bekliyorum. Dia ve Niang yakın arkadaşım olduğu için onların maçlarını izliyordum. Dün Dia ile sohbetimiz oldu. Beşiktaş maçı hakkında konuştuk. Camia için büyük maç olduğunu söyledi. Sabırsızlıkla bekliyorum. Aklımda iki tane forma numarası var. Birisi 7 diğeri ise 78 buna sonra karar vereceğim."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler