Vekiller sinekten yağ çıkartma gayretinde!

Vekiller sinekten yağ çıkartma gayretinde!

Ak Parti Çankırı milletvekilleri Şahin ve Filiz son olarak MKE Genel Müdürü Ünal Özsipahioğlu'nu ziyaret ederek yeni personel alımı için görüş alışverişinde bulundular.

Ak Parti Çankırı Milletvekilleri İdris Şahin ve Hüseyin Filiz, yaptıkları çalışmalarla “sinekten yağ çıkartma” gayreti içerisindeler.

İki milletvekili dün ziyaret ettikleri Makine Kimya Endüstrisi Genel Müdürü Emekli Tümgeneral Ünal Özsipahioğlu,ile yaptıkları görüşmede Çankırı’daki tesislerin daha rantabl çalışabilmesi ve bununla birlikte fabrikaya alınması muhtemel ek personel konusunda görüş alışverişinde bulundular.

MKE Genel Müdürü Özsipahioğlu iki milletvekili ile yaptığı görüşmede “Çankırı’daki fabrikanın üretim kapasitesinde artışın sağlanabilmesi için özel sektörün verebileceği siparişleri de yerine getirebileceklerini” belirtirken, fabrikanın güvenlik kadrosunda halen 12 personelin çalıştığını ancak gerekli eleman sayısının 24 olması gerektiğine işaret ederek “Önümüzdeki günlerde güvenlik hizmetini özelleştirerek bu konuda yaşadığımız sıkıntıyı aşacağımızı düşünüyoruz” dedi.

İDRİS ŞAHİN: PERSONEL ALIMI İŞKUR'DAN GERÇEKLEŞECEK

MKE Genel Müdürü Ünal Özsipahioğlu ile yapılan görüşme sonrası Sözcü18 Haber Merkezine konuşan Ak Parti milletvekili İdris Şahin “Çankırı adına yapılabilecek her türlü hizmeti yerine getirmenin gayreti içerisindeyiz. Sayın Genel Müdür ile karşılıklı görüşmemizden Çankırı insanının menfaatine neler sağlayabileceğimizle birlikte fabrikanın üretim kapasitesinin de artırılması yönünde bugüne kadar yapılan çalışmalardan bilgi sahibi olduk. Çankırı’daki MKE tesisleri önümüzdeki süreçte özel sektörden gelecek siparişleri de yerine getirecek. Bununla birlikte emekli olan personelin yerine 15 yeni personel alınacak. Bu süreç İş-Kur üzerinden gerçekleşecek. Ayriyeten güvenlik biriminin özel sektöre ihale edilmesiyle birlikte mevcut 12 personelin üzerine 12 ilave edilerek bu sayı 24’e çıkartılacak” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler