Verdiği pozlarla Almanyada tartışma yarattı

Verdiği pozlarla Almanya'da tartışma yarattı

İlk kez bir Playboy dergisine kapak olan Türk kızı Sıla Şahin, tepki çekti.

İlk kez bir Playboy dergisine kapak olan Türk kızı Sıla Şahin, Almanyada günün konusu oldu. Şahin, arkadaşlarının cesaretine hayran kaldığını ancak annesinin kendisiyle konuşmadığını söyledi. Bu arada Almanya'da yaşayan Müslümanlar arasında, "Bir Müslüman böyle pozlar verir mi?" tartışması başladı. İnsanlar Sıla Şahin'in fotoğraflarıyla ilgili gazetelere konuştu:

FOTOĞRAFLARI ÇOK GÜZEL

ŞARKICI BAHAR (22, Monrose'un solisti): "Ben Türkiye'nin ve Türklerin düşünüldüğünden daha çok dünyaya açık olduğuna ve bu konuda çok adımlar attığına inanıyorum."

BORAL FİYA (30, işkadını): "Bence hiçbir sorun yok. Ben belki erotik fotoğraflar çektirirdim. Ancak tamamen soyunmazdım."

playboy-turk-resim-03.jpg

SERKAN TÖREN (38, FDP milletvekili): "Ne yazık ki hâlâ bu konu tartışılıyor. Bunu çok ilginç bulmuyorum ve bence olağan bir durum."

MURAT TOPAL (36, Komedyen): "Fotoğraflar aslında çok güzel. Ancak Sıla'nın ailesine karşı sorumsuzca davrandığını düşünüyorum."

ÜNLÜ DEĞİL DİYE ROLÜ KAÇIRMIŞ

Playboy'a soyunan Sıla Şahin'in 5 yıl önce Jan Jan adlı sinema filmindeki başrolü 'yeterince ünlü olmadığı' için kaçırdığı ortaya çıktı. Filmin yönetmeni Aydın Sayman, başrolü Selen Seyven'e verince Şahin, "Söz veriyorum, bir gün Selen'den daha ünlü olacağım" diyerek tepki göstermiş...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler