Verilmeyen penaltı üç puanımızı götürdü

Verilmeyen penaltı üç puanımızı götürdü

Atatürk Stadında oynanan ve golsüz berabere biten Bugsaşspor karşılaşmasında maçın orta hakemi Deniz Kükrek, mavi beyazlıların net penaltısını vermedi.

Bugün Çankırı Atatürk Stadında oynanan maçta Mavi - Beyazlıların üç puanını orta hakem Deniz Kükrek çaldı.

20. dakikada kaleci karşı karşıya kalan Kemal'in konuk takımın stoperi tarafından ceza sahası içerisinde düşürülmesini sarı kartla değerlendiren maçın orta hakemi Deniz Kükrek, bu dakikadan sonra sahadaki gerginliğe neden oldu.

YILDIRIM: GALİBİYETİMİZİ MAÇIN HAKEMİ ENGELLEDİ
Maç sonrası kendisine telefonla ulaştığımız Teknik Direktör Sezai Yıldırım "Mutlak penaltımızı vermeyen, rakip oyuncuya kırmızı kart göstermeyen maçın hakemi, bugün sahadaki futbolu katletmiştir. Verilmeyen penaltıya rağmen, futbolcularımın sahada göstermiş oldukları mücadeleden mutluyum. Bu takım olması gereken yere kısa sürede taşınacaktır" dedi.

Kulüp yöneticisi Erdoğan Karaali de "Bugüne kadar kulüp yönetimi olarak hakemlerle ilgili tek bir söz söylemedik. Ancak bugünkü maçı yöneten hakem, hem futbolu hem de takımızın galibiyetini engelledi. Verilmeyen penaltı ve gösterilmeyen kırmızı kart, galibiyetimizin önünde en büyük engeldi" dedi.

Takımdaki futbolculara 22 Ocak 2011 Cumartesi gününe kadar izin verildi. Futbolcular cumartesi günü topbaşı yapacaklar,

ÇANKIRI BELEDİYESPOR: 0 - BUGSAŞ SPOR: 0

Stat: Atatürk
Hakemler: Deniz Kükrek *, Levent Çakır *, Ahmet Şanslı *

Çankırı Belediyespor: Serkan **, Metin ***, Lokman * (Dk. 77 Recep *), Gürkan ***, Kemal ***, Uğur **, Ali **, Eşref ** (Dk. 63 Redvan **), Furkan **, Taylan **, Celal **

BUGSAŞ Spor: Bekir **, Aydın *, Gökhan * (Dk. 46 Selçuk **), Ömer **, Serdar * (Dk. 63 Taner **), Abdullah ***, Ender ***, Necdet * (Dk. 79 Bora), Abdullah **, Şener **, Yaşar **

Sarı Kartlar: Dk. 70 Uğur, Dk. 88 Kemal (Çankırı Belediyespor), Dk. 29 Gökhan, Dk. 56 Selçuk, Dk. 59 Abdullah, Dk. 60 Ömer (BUGSAŞ Spor)

GRUPTA BUGÜN OYNANAN MAÇLAR VE SKORLARI
Körfezspor: 0 - Hacettepe: 4
Bandırmaspor: 2 - A. Sebatspor: 0
Mardinspor: 0 - Yeni Malatyaspor: 2
İskenderun D.Ç. ; 1 - Turgutluspor: 2
Gebzespor: 1 - Göztepe A.Ş.; 1
Çorumspor: 1 - Alanyaspor: 1
Adıyamanspor: 0 - Sarıyer: 0
Beypazarı Şekerspor; 2 - Bozüyükspor; 2

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler