Video Konferans sistemi Çankırı Valiliğinde

"Video Konferans" sistemi Çankırı Valiliğinde

Kurulum sonrası Vali Özcan ilk görüşmesini Ilgaz Kaymakamı Yusuf Özdemir ile yaptı.

Sesli ve Görüntülü Konferans Sistemi kurulumu Türk Telekom ve çözüm ortağı firma tarafından Türkiye’de ilk olarak Çankırı Valiliğine kuruldu.

Türk Telekom Müdürü Halil Aksoy ve ekibi tarafından fiber optik kablo altyapısı ve geniş bant internet sistemi kurulumu sonrası, çözüm ortağı firma yetkilisi Jaehwan Kim ve ekibi tarafından sistem kurulumu gerçekleştirilerek ilk deneme yapıldı.
 
Çankırı Valiliği ile Ilgaz Kaymakamlığınca eş zamanlı kurulan video konferans sisteminin ilk görüşmesi Vali Özcan ve Kaymakam Yusuf Özdemir tarafından yapılarak sistem denendi.
 
Vali Özcan, Kaymakam Özdemir’den ilçe ile ilgili son gelişmeleri sistem üzerinden aldı. Yolda geçen atıl zamandan hem de yol masraflarından tasarruf edileceğini belirterek, daha verimli çalışma imkanının sağlanacağını ifade eden Vali Özcan, kurulan sistemden memnuniyeti dile getirerek Türk Telekom’a ve Çözüm Ortağı Firmaya teşekkür etti.
 
Geçtiğimiz ay içerisinde böyle bir sistemi başka bir uygulama ile denediklerini belirten Vali Özcan, kesintilerin yaşandığını ve iyi sonuç alınamadığını belirtti.
 
Şabanözü, Çerkeş, Ilgaz Kaymakamları olmak üzere üç lokasyon ile Çankırı Valiliği ana merkez üzerinden dört lokasyon arasında sesli ve görüntülü video konferans sistemi ile toplantı yapılabilecek, döküman ve sunumları yine bu hizmet üzerinden paylaşılabilecek.
 
Çankırı Valiliği ve Ilgaz Kaymakamlığına sistemin kurulumu ve denenmesi sonrası Şabanözü ve Çerkeş ilçelerine de kurulacak sistem ile Vali Özcan Kaymakamlar ile toplantı yapabilecek ve sunumlarını sistem üzerinden görebilecek.
 
Bu sistemin daha sonraki aşamalarında valiler, ilçe kaymakamları ile, valiler, diğer il valileri ile ve İçişleri Bakanı, tüm valiler ile video konferans sistemi üzerinden sesli ve görüntülü toplantı yapma imkanına sahip olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler