Viktoria Plzen: 0 - Fenerbahçe: 1 - İZLE

Viktoria Plzen: 0 - Fenerbahçe: 1 - İZLE

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi 3. Tur ilk maçında Webo'nun golüyle 1-0 önde tamamladı.

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi 3. tur ilk maçında Viktoria Plzen'i Çek Cumhuriyeti’ndeki maçta 1-0 mağlup etti ve İstanbul'daki rövanş öncesi büyük bir avantaj yakaladı.

Sarı lacivertlilere galibiyeti getiren gol 81. dakikada Webo'nun kafasından gelirken, golde Gökhan Gönül'ün sağ kanattan mükemmel ortası taraftarlardan alkış aldı. 
 
Bu sonuçla 14 Mart Perşembe günü Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanancak rövanş maçı öncesi Fenerbahçe çok büyük bir avantaj elde emiş oldu.
 
F.BAHÇE NASIL TUR ATLAR?
İstanbul'daki maçta Fenerbahçe her türlü galibiyet ve beraberlik halinde turu geçen taraf olacak. 90 dakikanın 1-0 Viktoria Plzen'in üstünlüğü ile bitmesi durumunda ise karşılaşma uzayacak. 1-0 dışındaki tüm mağlubiyetler ise Fenerbahçe Avrupa defterini kapatacak.
 
WEBO: BÜTÜN TAKIM KAHRAMAN
Webo, maçın arından yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, "Bütün takımın kahraman olduğunu söylemek istiyorum. Çok iyi bir skorla İstanbul'a dönüyoruz. Aynı şekilde Pazar günü kaybettiğimiz maçın ardından ortaya koyduğumuz mücadele çok iyiydi." şeklinde konuştu.
 
Webo, Sow'la aralarındaki uyumlu ilgili ise, "Gerçekten bu derece kaliteli oyuncularla oynamak çok güzel bir şey. Böyle maçlar kazandığımız zaman da mutlu oluyoruz." ifadelerini kullandı.
 
Öte yandan Webo, sakatlığıyla ilgili durumun yarın belli olacağını söyledi.
 
İŞTE WEBO'NUN GOLÜ:
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler