Viyanayı bırak Borsaya bak!

Viyana'yı bırak Borsa'ya bak!

Çankırı Ticaret Borsası Başkanı Hüsnü Ünal, Büyük Otel'de yapılan toplantıda coştu ve...

Geçtiğimiz salı günü Vali Vahdettin Özcan başkanlığında Büyük Otel'de yapılan toplantıda söz alan Ticaret Borsası Başkanı Hüsnü Ünal yaptığı konuşma ile salonda bulunanların yüzünde tebessüme neden oldu.

Sözcü18 Haber Merkezinin elde ettiği bilgilere göre, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hayrettin Çelikten ve Esnaf Odaları Birliği Başkanı Osman Karadeniz ile birlikte toplantıyı izleyen Ticaret Borsası Başkanı Hüsnü Ünal "Bu ülke insanı Viyana'ya kadar at koşturmuştur. Gençlerimiz dedelerinden aldığı bayrağı Viyana'ya tekrar dikecektir" dediğinde salonda bulunanların tamamına yakınının yüzünde tebessüm çoktan belirmişti.

Ticaret Borsası Başkanı Hüsnü Ünal'ın, salondakileri tebessüme iten işte o cümleleri:

GENÇLERİMİZ BAYRAĞI VİYANA'YA DİKECEKTİR

"Nerede birlik varsa, orada rahmet ve bereket vardır. Nerede ayrılık varsa orada azap vardır. Çankırı vilayet olarak bu birlik ve beraberliği muhafaza ettiği müddetçe aşamayacağı engel başaramayacağı iş yoktur. Bizim milletimiz AB'ye girmiş milletlerden daha medeni daha iyi insanlardır. Son günlerde yüce meclisimizin üç siyasi parti genel başkanımız gruplarında müşterek karar alarak Fransa parlamentosunu kınamış oldu. Ben de nefretle kınıyorum. Bu ülkenin bir ferdini bile boyun eğdiremeyecekler. Bu ülke insanı Viyana'ya kadar at koşturmuştur. Gençlerimiz dedelerinden aldığı bayrağı Viyana'ya tekrar dikecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın."

Ticaret Borsası Başkanı Ünal'ın bu konuşmasından sonra salonda ilk yanıt hemen yanında oturan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hayrettin Çelikten'den geldi. Çelikten "Sayın Başkan, sizin bu söyledikleriniz mazide kaldı. Şimdi ülkeler ekonomik güçleriyle söz sahibi oluyorlar. Ekonomik gücünüz ne kadarsa sözünüz de o kadar geçerli oluyor" diyerek ilk tepkiyi verdi.

VİYANA'YI BIRAK BORSA'YA BAK!

Ticaret Borsası Başkanı Hüsnü Ünal'ın bu konuşmasından sonra Çankırı'da kendisini yakından tanıyanlar şu iki soruyu sormadan edemiyorlar:

- Ticaret Borsası Çankırı'da hangi salonunda hangi alımları ve satımları gerçekleştiriyor?

- Alım ve satım salonu bulunmayan Borsa'nın Başkanı olur mu?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
8 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler