Vodafone Arena açılış saatini bekliyor

Vodafone Arena açılış saatini bekliyor

Vodafone Arena’nın kapılarını açacağı 11 Nisan Pazartesi günü saat 12.00’den itibaren Beşiktaşlı taraftarları görsel ve işitsel bir şölen beklerken, ünlü isimlerle yapılacak röportajlarda da duygu dolu anlar yaşatılacak.

Herkesin merakla beklediği Vodafone Arena’nın açılışına saatler kala stat çevresinde festival havası esmeye başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın saat 16.30’da açılışına yapacağı stat içinde de tüm çalışmalar tamamlandı.

Beşiktaş JK ile Türk spor tarihinin en büyük sponsorluk anlaşmasına imza atan Vodafone Türkiye, yaklaşık 2,5 yıldır büyük bir özlemle beklenen Vodafone Arena’nın açılışı için nefeslerin tutulduğu bugün stat çevresinde keyifli etkinliklere de imza atacak. Vodafone Arena açılış etkinlikleri kapsamında stat çevresinde bando takımı gösterisinden yüz boyama etkinliğine, fotoğraf çekimlerinden özel röportajlara kadar birçok aktivite gerçekleşecek.

11 Nisan Pazartesi günü saat 20.00’de oynanacak Süper Lig’in 28. hafta kapanış karşılaşması olan Beşiktaş – Bursaspor maçı öncesinde, Dolmabahçe yolu ve stat çevresinde bando takımının gösterisiyle başlayacak etkinlikler, yüz boyama ekiplerinin faaliyetleriyle devam edecek. Vodafone Arena’yı tanıtan ve sahip olduğu özellikleri anlatan 42 bin kitapçığın taraftara dağıtılacağı etkinlikler kapsamında 15.00 ile 17.00 arasında iş, sanat ve spor dünyasının tanınmış isimleriyle röportajlar da yapılacak. Ünlü isimlerin duygu yüklü anılarının aktarılacağı röportajların arka planında ise Beşiktaş taraftarının yeni evi Vodafone Arena yer alacak.

Türkiye’nin ilk akıllı stadı olan Vodafone Arena’nın içinde Beşiktaş Müzesi, Türkiye’nin en büyük Kartal Yuvası, Beşiktaş JK Genel Müdürlüğü, Vodafone Arena Cep Merkezi, Vodafone Red Lounge, Vodafone FreeZone Müzik Stüdyosu yer alırken, moda gösterileri ve yemekli organizasyonların yapılabileceği çok amaçlı bir balo salonu da bulunuyor.

Kurumsal etkinliklerin yapılabileceği lounge alanları ile Divan Grubu tarafından işletilen haftanın 7 günü çalışacak restoranlar ve Denizbank şubesi de stat içinde taraftarlara hizmet vermeyi bekliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Okuyucu yorumları ile ilgili olarak açılacak davalardan Sözcü18.com sorumlu değildir.
Önceki ve Sonraki Haberler